Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 21:19
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Žena pri cvičení jogy vypadla zo 6. poschodia, zlomila si 110 kostí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Fotografia vraj zachytáva moment tesne pred pádom, podobné cviky však dievča praktizovalo bežne.

Alexa Terrazas je mladá 23-ročná Mexičanka, ktorá obľubuje tzv. extrémnu jogu. Namiesto klasickej podložky a pokojných strečingových cvikov by sa jej aktivity dali prirovnať k parkouru.

Podobný cvik podľa bulváru El Imparcial skúšala aj na zábradlí svojho balkónu, cez ktoré sa prevesila dolu hlavou. To, že býva na šiestom poschodí, ju zrejme neodradilo.

Ako zrejme tušíš, tento pokus nedopadol dobre a Alexa pristála na príjazdovej ceste s mnohopočetnými zlomeninami rúk, nôh, bedier a závažným zranením hlavy. Mexický denník píše o 11-hodinovej operácii, 110 zlomených kostiach a paralýze s výhľadom na niekoľkoročnú rekonvalescenciu.

Na Twitteri sa objavila aj fotografia mladej Mexičanky, ktorú niektoré média označujú za okamih tesne pred pádom. Rovnako dobre ale môže ísť aj o staršiu fotku, podľa susedov totiž podobné cvičenia predvádzala bežne. 

Instagramový účet Alexy je momentálne označený ako súkromný a viditeľný len pre jej priateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia