Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 10:52
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Donald Trump vraj navrhol zhodiť atómovú bombu na hurikány predtým, ako zasiahnu USA

ZAUJÍMAVOSTI DONALD TRUMP USA
Uložiť Uložené

Americký prezident vraj prišiel s výborným nápadom.

Niektoré správy o americkom prezidentovi sa najskôr môžu zdať ako hoax či zlý vtip. Nedávno sa nazval vyvoleným, ešte predtým chcel od Dánska kúpiť Grónsko. Tamojší zástupcovia mu odkázali, že to snáď nemyslí vážne, na čo on reagoval tak, že zrušil oficiálnu návštevu krajiny.

A máme tu ďalší skvelý nápad z dielne Bieleho domu. Prezident vraj navrhol zbombardovať hurikány. A tento nápad zopakoval niekoľkokrát, píše Guardian s odvolaním na Axios.

Donald Trump údajne navrhol zbombardovať hurikány predtým, ako zasiahnu USA. Zhodením bomby do ich „oka“ sa vraj narušia
Donald Trump údajne navrhol zbombardovať hurikány predtým, ako zasiahnu USA. Zhodením bomby do ich „oka“ sa vraj narušia Zdroj: Susan Walsh/TASR/AP

Trump chce, aby americká armáda jednoducho zaútočila na hurikány, ktoré by mohli ohroziť krajinu. Ak by sme to celé pritiahli za vlasy, prezident chce zbombardovať počasie. Jeho návrh vraj bol taký, aby tak spravili čím skôr. Ešte predtým, ako hurikány prídu k pevnine.

Odporúčané
Klimatológ: Požiare v Amazonskom pralese a na Sibíri ovplyvnia aj klímu na Slovensku a urýchlia globálne otepľovanie (Rozhovor) Klimatológ: Požiare v Amazonskom pralese a na Sibíri ovplyvnia aj klímu na Slovensku a urýchlia globálne otepľovanie (Rozhovor) 25. augusta 2019, 18:16

„I got it. I got it. Why don’t we nuke them?“ povedal údajne počas stretnutia s hlavnými predstaviteľmi národnej bezpečnosti. Jeho plán bol narušiť hurikány tak, že armáda zhodí atómovú bombu do ich oka. „Prečo to nemôžeme urobiť?“ pýtal sa. Úradníci mu odpovedali, že sa na to pozrú. A keďže Trump je tak trochu tvrdohlavý, ľudia okolo neho už zrejme vedia, ako majú na takéto jedinečné nápady reagovať. 

Aktualizované: Donald Trump poprel, že by niečo také povedal. Správu serveru Axios označil za falošnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia