Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 15:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý Čech začal v krčme strieľať na barmana, lebo mu nechcel dovoliť fajčiť vnútri podniku

ZAUJÍMAVOSTI ZBRAŇ
Uložiť Uložené

Čecha už zadržali policajti.

 Opitý Čech vytiahol v krčme svoju legálne držanú zbraň a začal strieľať okolo seba. Prípad sa odohral v stredajších nočných hodinách, keď v jednom z barov v meste Ostrov v okrese Karlove Vary 43-ročný štamgast odmietol prijať výsledok hádky s barmanom, upozornilo iDnes.cz.

Ten mu vnútri podniku zakázal fajčiť, čo muža rozhodilo natoľko, že niekoľkokrát vystrelil smerom k barmanovi, po vchodových dverách a napokon aj po bezpečnostnej kamere. Barman skrytým tlačidlom privolal bezpečnostnú službu, ktorá zburcovala aj políciu.


Chlapík so zbraňou však odmietal pištoľ položiť a na chvíľu sa potýčka zmenila na rukojemnícku drámu. Dvoch hostí, ktorí s ním sedeli za stolom, odmietal pustiť preč, na čo musel reagovať policajný vyjednávač.

Dráma sa našťastie skončila bez zbytočných tragických následkov. Muž nafúkal viac ako 2,5 promile a policajti ho rovno zatkli, pričom teraz mu za vydieranie a výtržníctvo hrozí až 8 rokov väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia