Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2019, 13:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režiséri Endgame by lusknutím nechali zabiť všetkých X-Men okrem Wolverina. Ten by namotivovaný lovil Thanosa

Režiséri Endgame by lusknutím nechali zabiť všetkých X-Men okrem Wolverina. Ten by namotivovaný lovil Thanosa
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Koľko postáv by tvorcovia radi použili v Civil War?

Bratia Russovci aj 4 mesiace po premiére Avengers: Endgame stále odpovedajú na otázky fanúšikov a divákov. Odpovede k nám prúdia každým dňom, pričom niektoré menej zaujímavé ignorujeme, iné zase zgrupujeme do jedného článku. V tom dnešnom sa dozvieš, koľko postáv by chceli mať v Civil War a čo by sa s X-Men stalo na konci Infinity War, keď Thanos luskol s Infinity Gauntlet. 

V prvom rade tu máme ich účasť na Reddite, kde odpovedali na rôzne otázky. Okrem iného sme sa dozvedeli, že so Soul Stone mali šťastie. Keďže žiadny iný režisér nevyužil možnosť začleniť ho do svojho vlastného MCU filmu, mohli ho predstaviť tak, ako sme to nakoniec vo finále videli. Potvrdené bolo aj to, že Cap bol vždy hodný (Worthy). Na začiatku Age of Ultron pri oslavnej párty ho mohol pokojne zdvihnúť, no nechcel Thora zahanbiť, a tak to neurobil. 

A teraz už k postavám od Foxu. Keby sa tento deal uskutočnil pred mnohými rokmi, MCU by vyzeralo úplne inak. A úplne inak by vyzeralo aj Civil War. Režiséri odhalili, že keby mali k dispozícii postavy od Foxu, využili by minimálne dvojnásobok postáv. Len v záverečnom súboji by ich tak bolo takmer 30. 

Joe a Anthony Russo išli hlbšie v rozhovore pre IGN aj do účasti mutantov v dvojdielnych Avengers. Tím v zložení Gambit, Jean Grey, Storm, Rogue, Cyclops a Wolverine by po Thanosovom lusknutí zmizol v prach. Teda až na Wolverina, ktorého by režiséri chceli vidieť celého nasrdeného ísť po Thanosovej hlave.

Má to však aj iný dôvod. Bez svojho mentora a priateľov, no za to s túžbou pomstiť sa by sa Wolverinova osobnosť mohla vyvinúť veľmi agresívnym a pesimistickým smerom. Škoda, že sa podobne vyrozprávaného príbehu nikdy nedočkáme. Russovci taktiež prezradili, že okrem záujmu v Secret Wars by radi natočili Wolverina (zo všetkých postáv, ktoré ešte v MCU neboli predstavené). 

Režiséri Endgame by lusknutím nechali zabiť všetkých X-Men okrem Wolverina. Ten by namotivovaný lovil Thanosa
Zdroj: DIsney/Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia