Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 17:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo sa vyzliekol na kúpalisku a všetci odišli. Sleduj, ako zvládol zoskok z lietadla

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Refresher Leto 2019 má vonku druhý a stále nie posledný diel.

Absolvovať letnú dovolenku na Slovensku môže byť často oveľa záživnejšie ako vylihovať pri mori, čo si síce mnohí obyvatelia našej krajiny neuvedomujú, my sa ich však snažíme presvedčiť prostredníctvom projektu Refresher Leto. Už tretí rok cestujeme naprieč všetkými krajmi, aby sme divákom ukázali, čo všetko sa dá v rámci pár dní absolvovať.

Tentokrát sme začali na východe, navštívili sme Domašu, Vranov nad Topľou, Košice a nádherné okolie, vychutnali sme si západ Slnka za Vysokými Tatrami a presunuli sa na Šíravu, kde sme spoločne s DJom EKG otvorili letnú sezónu.

Odporúčané
Precestovali sme celé Slovensko. Tieto miesta nám vyrazili dych Precestovali sme celé Slovensko. Tieto miesta nám vyrazili dych 13. septembra 2018, 11:18

V dnešnom druhom vlogu sme v žiadnom prípade nepoľavili. Po Deniske prebral štafetu Šajmo, ktorý z metropoly východu smeroval do Poltára a jeho okolia. Vyskúšal si tradičné práce okolo domu a život bez signálu a motorovej kosačky. Taktiež navštívil dielňu, kde sa ešte stále udržiava sklárske remeslo a následne sa s Barborkou okúpali na neďalekom kúpalisku.

Náš videotím zavŕšil celé dobrodružstvo zoskokom z lietadla a ty sa v samotnom videu dozvieš, kto kričal suverénne najviac zo všetkých.

Domov
Zdieľať
Diskusia