Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 11:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Precestovali sme celé Slovensko. Tieto miesta nám vyrazili dych

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Za pár týždňov sme precestovali celú republiku, navštívili niekoľko festivalov, stretli mnohých fanúšikov a ukázali, že aj dovolenka na Slovensku vie byť krásna.

Už zopár rokov fungovania sme v redakcii mali pocit, že si máloktorý Slovák uvedomuje, v akej nádhernej krajine žije. Najprv sme začali produkovať výrazne viac domáceho obsahu, ktorý ukázal, že ľudia aj miesta v srdci Európy majú čo ponúknuť. 

Neskôr nás zvedavosť doslova vyhnala von a v roku 2017 sme sa pustili do obrovského projektu Refresher Leto, v rámci ktorého bolo naším cieľom ukázať vám Slovensko zblízka. Stačil nám pri tom plán cesty, kamera a zvedavosť našich moderátorov. Nápad z dielne Refresheru si zamiloval aj Telekom, vďaka ktorému sme mali neobmedzený prístup k najlepšej 4G sieti a mohli vás zásobovať Instastories alebo BMW, ktoré nám požičalo pekné a pohodlné auto. 

 

Precestovali sme celé Slovensko. Tieto miesta nám vyrazili dych

Za pár týždňov sme sa stretli so stovkami fanúšikov a podporu sme cítili z každej strany, čo nám dodávalo energiu k tomu, aby sme si projekt zopakovali aj v roku 2018. A ešte vo väčšom. Tentokrát sme ešte o niečo viac mysleli na zábavu a povedali si, že si Refresher Leto zariadime tak, aby sme sa ani na minútu nenudili. A tiež sme chceli, aby vás naše vlogy nakopli energiou a pocitom, že je treba okamžite vybehnúť von.

Pridali sme aj návštevu veľkých festivalov a tiež sme chceli aspoň sčasti zmapovať susedné Česko, kde sme našu náročnú cestu započali. Prvý vlog mapoval nádhernú stovežatú Prahu, kde sme sa stretli napríklad s Kazmom, chalanmi z Life is Porno a Sharlotou. Práve kontakt so známymi, zaujímavými a inšpiratívnymi ľuďmi bol pre druhé pokračovanie Refresher Leta charaketistický a my si ho nesmierne ceníme. 

Vlog #1

S druhým tohtoročným vlogom sme zavítali na festival Pohoda ešte počas príprav pred tým, ako sa vôbec otvorili brány. Naše Leto bolo vždy aj o tom, aby sme vás vzali na miesta, kam sa možno bežne nemáte možnosť pozrieť. Aj preto sme následne hľadali najkrajšie slovenské kúpalisko, no predpokladáme, že od vydania tohto videa už bol s kapacitou menší problém a možno sme mu mierne narušili exkluzivitu. 

Opäť sme vám ukázali najkrajšie výhľady, hotelové izby a párty. A ty už veľmi dobre vieš, že spojenie všetkých týchto elementov hraničí s dokonalosťou. 

Vlog #2

A čo by to bolo za Leto s Refresherom, keby sme ho nezavŕšili na divokom východe. Cestou sme ešte úplnou náhodou stretli Expl0iteda a potom aj Mateja Zrebného a nášmu markeťákovi Samovi sa podarilo zlomiť kľúč v jednej z najdramatickejších scén v histórii Refresheru. Zamestnanci hotela, našťastie, mali pre naše radovánky pochopenie a všetko dobre dopadlo. Z Prešova a Košíc sme si doniesli skvelé zážitky a vy nám snáď už veríte, že tieto mestá stoja za návštevu. 

Vlog #3

Na otázku, či bude aj Refresher Leto 2019, už teraz poznáme odpoveď. Určite áno! Bude trvať ešte dlhšie, bude nás viac a budeme všade. Chceme sa týmto spôsobom poďakovať všetkým, ktorí nás svojou pozornosťou podporujú a na oplátku vám venovať tú našu. Máme tak pocit, že sme pre naše krásne Slovensko niečo urobili a sme jeho súčasťou. 

Ak ťa zaujíma projekt, ktorý inšpiroval aj iných, z pohľadu marketingu, čísel, natívnej reklamy a marketingu, určite nevynechaj ani našu podrobnú case study, ktorá môže byť pre niekoho dokonca návodom, ako na to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia