Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2019, 21:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Grape zverejňuje oficiálny dresscode. Rybárske klobúky, neoprény aj gumáky sú vítané

MÓDA
Uložiť Uložené

Organizátori tentokrát stavili paradoxne na tému dážď, ktorého sa budú chcieť počas celých troch dní chcieť vyvarovať.

Ako každý rok, aj tentokrát sa organizátori rozhodli určiť tématickú módnu líniu festivalu Grape. Vlani prišli návštevníci oblečení podľa dresscode kúpele, čo sa tešilo obrovskému úspechu. „Nie je to o tom, že by si návštevníci brali najstaršie veci, lebo si ich aj tak zašpinia a oblejú, naopak, berú si to najlepšie, čo majú,“ komentuje dresscode v našom rozhovore organizátor Trstenský.

Župany, šlapky, plavky a uteráky tentokrát vystrieda paradoxne téma dažďa, ktorá sa počas posledných mesiacov niesla aj grafickou identitou obľúbenej multižánrovej udalosti pod holým nebom na letisku v Piešťanoch. 

Odporúčané
Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) 28. júla 2019, 10:21

Pre ročník 2019 je ústrednou témou vodovzdornosť„Pršiplášte, gumáky, rybárske klobúky, neoprény, gore-tex, noviny nad hlavu, wetlook (mokré vlásky) alebo Pán Iľko look, fantázii sa medze nekladú,“ dodávajú na oficiálnej stránke organizátori. 

Podobne ako množstvo zahraničných festivalov, aj Grape je v prvom rade o zábave akéhokoľvek charakteru, a tak sa môžu realizovať aj tí, ktorí majú prirodzený vzťah k móde. Naviac, vďaka tématickému dresscode je každý ročník veľmi špecifický. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia