Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 20:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zakladateľa útoku na Area 51 ešte nezadržala FBI. Na mieste chce spraviť obrovský festival

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Za všetkým stojí študent, ktorý chce udalosť zmeniť na veľkolepý hudobný festival.

Plánovaný vpád do tajnej zóny, známej ako Area 51, už obehol celý svet. Na facebookovú udalosť sa prihlásili takmer 2 milióny ľudí, ktorí chcú pod heslom „nemôžu nás zastaviť všetkých“ zistiť, čo sa v zakázanej zóne vlastne deje.

Celú udalosť založil mladý študent, ktorý nečakal obrovský záujem ľudí a teraz sa dostal do značných problémov. Na dennej báze sa totiž snaží presviedčať odhodlaných ľudí, aby sa svojho plánu radšej vzdali, pretože to celé nemusí dopadnúť dobre. Zdôrazňuje, že všetko začalo ako nevinný vtip a prerástlo do celosvetovej udalosti.

Odporúčané
Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy 11. júla 2019, 12:21

A prekvapivo, americkým úradom je to z akéhosi dôvodu úplne jedno. Zakladateľ udalosti Matty Roberts totiž predpokladal, že už dávno bude v rukách FBI, no doteraz oňho nikto neprejavil záujem a ak do Area 51 nikto nepôjde, všetko by sa mohlo zaobísť bez zbytočných komplikácií.

Aby však ľudí úplne nesklamal, aktuálne pracuje na tom, aby hneď vedľa Area 51 zorganizoval veľkolepý festival, a to najmä elektronickej hudby. Je otázne, či sa to mladíkovi podarí, no mnohí interpreti už prejavili veľký záujem a aktuálne je všetko zrejme otázkou financií. Pokojne sa tak môže stať, že v septembri miesto nachádzania mimozemšťanov v tajnej oblasti udeje v USA jeden z najočakávanejších hudobných festivalov.

Zakladateľa útoku na Area 51 ešte nezobrala FBI. Na mieste chce spraviť obrovský festival
Zakladateľa útoku na Area 51 ešte nezobrala FBI. Na mieste chce spraviť obrovský festival
Domov
Zdieľať
Diskusia