Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peter Sagan pomáhal organizátorom Tour de France stavať lešenie kladivom

ŠPORT PETER SAGAN TOUR DE FRANCE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Počas štvrtkového tréningu sa zastavil pri pánoch, ktorí práve kladivami upevňovali konštrukciu lešenia, aby im pomohol.

Už zajtra začína prvá etapa Tour de France 2019 a všetci cyklisti intenzívne trénujú, keďže ide o najprestížnejší etapový pretek v rámci celej disciplíny. Neodmysliteľnou súčasťou je aj náš Peter Sagan, ktorý však bude prvýkrát štartovať bez špeciálneho dresu. Aj napriek tomu je už tradične veľkým favoritom na zisk zeleného dresu.

Počas štvrtkového tréningu si najlepší slovenský cestný cyklista vyskúšal aj prácu, rukami keďže sa v rámci tréningu zastavil pri pánoch, ktorí práve upevňovali konštrukciu lešenia.

Peter Sagan je známym showmanom a zároveň rád pomôže, a tak si vypýtal kladivo a ich prácu si skúsil na vlastnej koži. Jeden z organizátorov ho ešte pre istotu upozornil, aby to spravil poriadne, inak sa to zrúti. 

Zajtrajšia prvá etapa v Belgicku je rovinatá a medzi favoritov bude v závere patriť aj slovenský cyklista a obhajca zeleného dresu Sagan. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

While training with my @borahansgrohe teammates in Brussels, I stopped to give a hand and help prepare the first stage of @letourdefrance

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Sagan (@petosagan),

Domov
Zdieľať
Diskusia