Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so Samsung.sk.
7. júla 2019, 17:04
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Sajfa namaľoval svoje prvé graffiti. Bol lepší ako ďalších 50 street art umelcov v Bratislave?

KULTÚRA GRAFFITI SAMSUNG
Uložiť Uložené

Počas víkendu sme vybehli na Wakelake, kde mali graffiti umelci vďaka Samsungu možnosť sprejovať na steny legálne.

 

Ešte pred pár týždňami vyhlásil Samsung zaujímavú výzvu, v rámci ktorej dal 50 graffiti umelcom možnosť maľovať na legálnej scene na frekventovanom mieste v hlavnom meste. Podmienkou bolo, aby sa výsledok týkal vopred stanovenej témy, čo sa však všetkým bez problémov podarilo. 

My sme sa aj s kamerou a moderátorkou Beccou boli pozrieť, ako im to išlo a na základe záberov budeš mať možnosť vidieť, že na Slovensku máme veľa graffiti talentov. Opýtali sme sa ich, či vedia, čo znamená NSGA, ako dlho sa maľovaniu na steny venujú a čo ich motivovalo prísť na túto udalosť. 

Stretli sme aj ambasádora značky Samsung Sajfu, ktorý si rovnako vyskúšal maľovanie so sprejom. Svoj prvý výtvor venoval manželke Veronike, zároveň nám vysvetlil, prečo jeho miesto v rámci spolupráce s technologickým gigantom nedostal Šajmo a prezradil aj svoj pohľad na novú radu telefónov od Samsungu. Viac už v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia