Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s McDonald's. 
19. júna 2019, 16:59
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Aké mäso naozaj dávajú do burgrov v slovenských McDonald's?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vybrali sme sa priamo na miesto, kde sa spracúva mäso, ktoré potom nájdeme v slovenských a českých burgroch v sieti McDonald's.

Mýtov o mäse v burgroch, ktoré môžeš dostať v slovenských a českých prevádzkach McDonald's, sme už počuli veľa. Aj preto sme sa rozhodli na vlastné oči presvedčiť, ako to vlastne v známej továrni na severe Poľska v Ostróde vyzerá.

Okrem nás prijal pozvanie aj populárny šéfkuchár Jaroslav Žídek, ktorý si so svojimi dlhoročnými skúsenosťami posvietil na to, aké mäso sieť reštaurácií používa a ako ho spracúva až do finálneho výsledku. Jeho odborné oko usúdilo, že mäso je naozaj v poriadku. Zároveň máme možnosť vidieť, že sa o jeho kvalitu starajú aj technológie, takže je každý kúsok rovnaký. 

Šajmo si celý výlet veľmi užil a prevedie ťa každým dôležitým momentom, ktorý zažil. Dozvieš sa aj to, ako vyzeral presun na miesto činu a taktiež dostaneš krátky kurz poľského jazyka, keďže sme sa pokúsili objednať si v ňom celé menu.

Domov
Zdieľať
Diskusia