Vybrali sme sa priamo na miesto, kde sa spracúva mäso, ktoré potom nájdeme v slovenských a českých burgroch v sieti McDonald's.
Mýtov o mäse v burgroch, ktoré môžeš dostať v slovenských a českých prevádzkach McDonald's, sme už počuli veľa. Aj preto sme sa rozhodli na vlastné oči presvedčiť, ako to vlastne v známej továrni na severe Poľska v Ostróde vyzerá.
Okrem nás prijal pozvanie aj populárny šéfkuchár Jaroslav Žídek, ktorý si so svojimi dlhoročnými skúsenosťami posvietil na to, aké mäso sieť reštaurácií používa a ako ho spracúva až do finálneho výsledku. Jeho odborné oko usúdilo, že mäso je naozaj v poriadku. Zároveň máme možnosť vidieť, že sa o jeho kvalitu starajú aj technológie, takže je každý kúsok rovnaký.
Šajmo si celý výlet veľmi užil a prevedie ťa každým dôležitým momentom, ktorý zažil. Dozvieš sa aj to, ako vyzeral presun na miesto činu a taktiež dostaneš krátky kurz poľského jazyka, keďže sme sa pokúsili objednať si v ňom celé menu.