Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 16:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rambo preleje poslednú krv. Sylvester Stallone sa v akčnom traileri lúči s ďalšou legendárnou postavou

Rambo preleje poslednú krv. Sylvester Stallone sa v akčnom traileri lúči s ďalšou legendárnou postavou
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY RAMBO V
Uložiť Uložené

Rambo 5 s podtitulom Last Blood odhaľuje prvé zábery.

Legendárna akčná séria Rambo so Sylvesterom Stalloneom v hlavnej úlohe pokračuje už svojím piatym dielom. Rambo V: Last Blood naznačuje, že pôjde o posledný diel. Koniec-koncov, zmieňoval sa o tom už sám Stallone. Napriek tomu sa tvorcovia nechali počuť, že ak bude snímka úspešná, nie je vylúčené, že Slyho ešte na sequel ukecajú.

Snímku režíruje Adrian Grunberg, tvorca akčného thrilleru Get the Gringo. Čo sa týka príbehu, tak vieme, že John Rambo bude zápasiť s post-traumatickou stresovou poruchou, ale hlavne s krvilačným mexickým kartelom.

Jeho priateľka Mara ho totiž informuje, že jej vnučka zmizla, keď prekročila hranicu smerom do Mexika. John sa teda vydáva na cestu, aby mladé dievča našiel. 

Scenár napísal Matt Cirulnick (Absentia). Prvý diel Ramba s názvom First Blood dorazil do kín v roku 1982, Rambo: First Blood Part II mal premiéru v roku 1985 a Rambo III v roku 1988. Štvrtého dielu sme sa potom dočkali až v roku 2008. 

Trailer si v predstihu mohli užiť návštevníci medzinárodného filmového festivalu v Cannes, teraz sa však konečne dostáva aj k nám. Čo povedať na prvé zábery? Zdá sa, že Grunberg na režisérskej stoličke nesklame a doručí nám poriadne našliapnutú, drsnú a krvavú akčnú pecku. Sylvester Stallone navyše dokazuje, že aj vo svojich 72 rokoch je vo výbornej forme.

Odporúčané
Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) 23. septembra 2019, 13:25

Diváci v Česku sa snímky dočkajú 19. septembra (září) tohto roku. Na Slovensku sa drsného vojnového veterána určite dočkáme tiež, presný dátum však zatiaľ nepoznáme (je pravdepodobné, že bude identický s českou premiérou).

Rambo 5
Rambo 5 Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia