Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s festivalom EDMANIA.
17. apríla 2019, 12:34
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Legendy svetového EDM na Slovensku. Afrojack či W&W vystúpia na festivale EDMANIA, chýbať nebude ani tajný stage

Legendy svetového EDM na Slovensku. Afrojack či W&W vystúpia na festivale EDMANIA, chýbať nebude ani tajný stage
Zdroj: EDMANIA
HUDBA
Uložiť Uložené

Koho sa podarilo dotiahnuť na Slovensko? Tento rok EDMANIA ponúkne zážitok na skvelej úrovni.

Toto leto Trenčín privíta už štvrtý ročník festivalu elektronickej hudby EDMANIA OPEN AIR. Edmania spája kvalitných zahraničných interpretov spolu s tými najlepšími, lokálnymi. Armin Van Buuren, Timmy Trumpet, Axwell & Ingrosso, ale aj DJ EKG, Milan Lieskovský, Nfix & Candice už hosťami na Edmanii boli a ak si sa zúčastnil tiež, je ti jasné, že ide o neopakovateľný zážitok.

21. – 22. júna 2019 na výstavisko v Trenčíne dorazia obrovské mená EDM ako Afrojack, W&W, Slam, Coone a svetový lineup doplnia lokálni velikáni EKG, Mairee, Tigi, Drahosh a mnohí ďalší. Kompletný lineup je už dostupný na webe festivalu.

Tento ročník EDMANIE však bude iný a lepší. EDMANIA totiž zvolila úplne iný prístup k organizácii festivalu. Po vzore zahraničných festivalov Slovensko čaká víkend plný zábavy. Nejde teda už len o hudbu a skvelých interpretov, ale aj o aktivity počas celého dňa.

Organizátori tento rok pripravili mnoho zaujímavostí a noviniek. EDMANIA dokonca dostala tému, ktorá ponúka absolútny priestor pre relax a zábavu a nové atrakcie. Poznáš Alenku z krajiny zázrakov? Tak presne o to organizátorom tohto ročníka ide. Vytvoriť fantastický svet zážitkov a zázrakov.

Legendy svetového EDM na Slovensku. Afrojack či W&W vystúpia na festivale EDMANIA, chýbať nebude ani tajný stage

EDMANIA WonderWorld svojim návštevníkom pripravila úplnú zmenu v rámci organizácie priestoru festivalu. Pribudla VIP zóna, v rámci ktorej si návštevníci môžu užiť najlepší výhľad na hlavný stage. Je tu aj možnosť zakúpiť si Platinum VIP, v rámci ktorého sú pripravené miesta s pohodlným sedením, rovno vedľa VIP baru. Hostia Platinum VIP budú mať k dispozícii parkovisko priamo v areále trenčianskeho výstaviska.

Vstupenky sú už k dispozícii

Hlavný stage bude, ako inak, prekvapením, no od organizátorov vieme, že sa návštevníci môžu tešiť na ten najkvalitnejší zvuk od L-Acoustics K1, 200 metrov štvorcových LED obrazoviek, ohňostrojovú a laserovú show. Svietiť sa tento rok bude viac ako 300 reflektormi.

Atraktívnosť celému festivalu pridá aj iné prerozdelenie food courtov. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitné zázemie s dobrým jedlom, samozrejmosťou je vyriešený pitný režim. Novinkou je aj fakt, že EDMANIA tento rok pobeží nonstop. Po otvorení v piatok popoludní sa hudba zastaví až v nedeľu.

Legendy svetového EDM na Slovensku. Afrojack či W&W vystúpia na festivale EDMANIA, chýbať nebude ani tajný stage

Ak by ti tento náklad náhodou nestačil, na EDMANIA WonderWorld nájdeš aj mnohé ďalšie zaujímavosti, ako napríklad utajený stage. K nemu treba nájsť cestu, pretože jeho vchod bude maskovaný.

V krajine za zrkadlom sa môžete tešiť aj na Silent Bar a profesionálne barmanské show. V rámci programu ťa čaká napríklad EDM talk, teda talkshow s rôznymi osobnosťami zo sveta elektronickej hudobnej scény. Sledujte sociálne siete EDMANIE a bež na ich web, pretože ďalšie novinky, ako napríklad Miss Alice budú postupne prichádzať.

Domov
Zdieľať
Diskusia