Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s FaxCopy.
23. apríla 2019, 11:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Keď si tlačíš bakalárku alebo diplomovku, získaš rovno 50 strán zadarmo. Slovenská firma ponúka študentom lákavú akciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najvýhodnejšia ponuka nie je vždy tá najlacnejšia.

Študentom sa nezadržateľne blížia termíny, kedy treba odovzdávať bakalárske a diplomové práce. Netreba si to nechávať na poslednú chvíľu, pretože kvalitnú prácu nenapíšeš za posledný víkend pred termínom, a tak by si ju mal mať pripravenú na viazanie a tlačenie už v týchto dňoch.

Ak stále nevieš, kde by si ju mohol nechať vytlačiť, možno by ťa mohla zaujať ponuka vo FaxCopy, kde vedia, ako sa o tvoju prácu postarať. Nemôžeš sa spoliehať na to, že si prácu nejakým spôsobom vytlačíš doma na tlačiarni a potom ti ju niekto zviaže, veď v škole sa budú pozerať aj na to, či sa ti väzba náhodou nerozpadáva.

Nejde vždy len o cenu, pretože pri takýchto dôležitých záležitostiach ako tvoja záverečná práca sa oplatí investovať o pár eur viac, ak za to výmenou dostaneš plný servis schopný splniť tvoje požiadavky. Vo FaxCopy samozrejme majú s bakalárkami a diplomovkami dlhoročné skúsenosti, ktoré vedia previesť do reality takmer v každom kúte Slovenska.

V našej krajine nájdeš cez 40 pobočiek a keď si necháš prácu vytlačiť, rovno ti ju zadarmo do troch dní dodajú na akúkoľvek predajňu. Keď si teda bakalárku dopísal včera a odovzdávať ju treba na konci apríla, máš niekoľko dní na to, aby si vo FaxCopy zadal objednávku a už si len počkal na doručenie.

Aby toho nebolo málo, medzitým ti tam vytlačia 50 čiernobielych strán bezplatne ako bonus pre študentov, takže z najnižšej ceny u konkurencie sa nemusí vykľuť najvýhodnejšia ponuka. K dispozícii máš pritom viacero možností konkrétnych väzieb, vďaka čomu sa môžeš prispôsobiť momentálnym trendom.

Ak ti stačí najobľúbenejšia digitálna potlač, ani tou nič nepokazíš. Keď sa chceš cítiť vznešenejšie, môžeš zase siahnuť po hĺbkovej razbe. A čo farby? Dnes letia odvážnejšie odtiene ako zelená či modrá, nikto ti však nebude vyčítať klasickú čiernu alebo bordovú väzbu.

Dvojnásobne to platí, keď zistíš, že vo FaxCopy momentálne prebieha súťaž, v rámci ktorej môžeš vyhrať nielen preplatenie celej diplomovky či bakalárky, ale aj vychytávky ako tablet, slúchadlá, powerbanku či bluetooth reproduktor. Stačí, keď si do konca mája necháš vyrobiť záverečnú prácu a odložiť si blok z pokladne. Potom už stačí len čakať, či sa na teba usmeje šťastie a budeš ju mať vytlačenú zadarmo.

A čo robiť, keď ti na odovzdanie práce zostáva len pár dní a ty si stále výsledok svojho štúdia neposlal na tlač a viazanie? Vo FaxCopy ti vedia prácu vytlačiť aj expresne, pričom vďaka flexibilite v nej môžeš v prípade potreby dopĺňať či odoberať strany, keď ti na poslednú chvíľu konzultant vyškrtne nejaký zbytočný odstavec.

Domov
Zdieľať
Diskusia