Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. apríla 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Keď žena za volantom v aute zbadala pavúka, vyletela z cesty a rozbila ho na totálku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pavúk ženu vystrašil natoľko, že stratila kontrolu nad vozidlom.

Policajti z mestečka Cairo v americkom štáte New York nemohli uveriť vlastným ušiam, keď sa dozvedeli, čo spôsobilo nehodu jednej vodičky. Na mieste zistili, že žena vrazila autom do priekopy, keď zbadala pavúka.

Policajtom bližšie nešpecifikovala, kde sa mal pavúk nachádzať, potvrdila len, že bol v priestore pre vodiča a ona sa nedokázala sústrediť na to, aby vozidlo bezpečne odparkovala na krajnicu a pavúka sa zbavila.

Žena vrazila autom do stromu, keď na palubovke zbadala pavúka. Spanikárila
Žena vrazila autom do stromu, keď na palubovke zbadala pavúka. Spanikárila Zdroj: Town of Cairo New York Police Department/Facebook

Šerif z mestečka pridal na facebookovú stránku status s mierne ironickým nádychom, v ktorom vysvetľuje, že muži zákona by mali očividne častejšie vodičov upozorňovať na faktor zvaný pavúky.

Žene sa našťastie nič vážne nestalo, mala si len poraniť nohu, a tak vyžadovala lekárske ošetrenie. Avšak, auto skončilo v takom stave, že bolo rozbité na totálku, a tak ho mohla už len odpísať.

Policajti napokon v statuse skonštatovali, že si uvedomujú rozdielnosť niektorých vodičov, ktorí na pavúky musia zareagovať panickým záchvatom kvôli arachnofóbii, ale v premávke si treba spomenúť, že ohrozuješ ostatných šoférov, ak sa správaš nerozvážne.

Domov
Zdieľať
Diskusia