Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2019, 19:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hviezdy Avengers: Endgame a Disney darujú detským nemocniciam 5 miliónov $

Hviezdy Avengers: Endgame a Disney darujú detským nemocniciam 5 miliónov $
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Spoločnosť Disney sa opäť raz postarala o krásne charitatívne gesto.

Obrovská mediálna spoločnosť The Walt Disney Company nie je známa iba svojimi výnosnými filmovými štúdiami, ale aj vďaka tomu, že pravidelne a štedro pomáha rôznym organizáciám či ľuďom, ktorí to potrebujú. A inak tomu nebude ani v prípade charitatívnej kampane Avengers Universe Unites.

Ako totiž počas nedávnej návštevy Disneylandu oznámil výkonný riaditeľ štúdia Bob Iger, Disney daruje 5 miliónov dolárov detským nemocniciam naprieč celou krajinou. Okrem nemalého obnosu peňazí však bude súčasťou tohto štedrého gesta aj množstvo hračiek, ktorými prispeli spoločnosti The LEGO Group, Hasbro, Funko či Amazon.

Superhrdinovia z tímu Avengers stelesňujú odvahu, vytrvalosť, udatnosť a nádej, teda to isté, čo každý deň preukazujú aj nespočetné množstvá detí a ich rodiny v detských nemocniciach. Sme vďační za to, že si členovia Avengers našli čas a podieľali sa na snahe pozdvihnúť deťom ducha a zabezpečiť im pohodlie v ťažkom období,“ uviedol Iger.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Spoločne s Igerom sa tak počas tohto oznámenia ukázali na pódiu aj herci, ako Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Paul Rudd a Brie Larson. Disney si už ale onedlho príde na svoje vďaka premiére očakávanej snímky Avengers: Endgame, ktorá dorazí už 25. apríla (duben) 2019. A pokiaľ si ju chceš užiť za čo najdokonalejších podmienok, rozhodne zájdi do IMAXu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The stars of Marvel Studios’ #AvengersEndgame assembled at Disney California Adventure today for @Avengers #UniverseUnites!

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Entertainment (@marvel),

Domov
Zdieľať
Diskusia