Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 9:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Lupič si z bratislavskej banky odniesol 10 000 €, cestou mu však peniaze vybuchli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Radosť z lupu bola skutočne krátka.

Facebooková stránka Polícia SR – Bratislavský kraj vo svojom príspevku informovala o ozbrojenom lupičovi, ktorý včera krátko po 16:30 prišiel do bankovej pobočky na Saratovskej ulici v Bratislave.

Z miesta činu si nakoniec páchateľ odniesol 10 000 €, s ktorými odišiel na motorke bližšie neurčenej značky. Cestou ale jeho polohu zachytila hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ). Ukradnutá hotovosť mala v sebe však zabudovaný nástražný systém, ktorý po čase explodoval a farbivom znehodnotil lupičom odcudzené bankovky.

Zábery z odcudzenej hotovosti, ktorá sa rozletela do okolia

Podľa ďalších informácií polície sa páchateľ hliadke PMJ stratil v blízkosti mosta Lafranconi, pričom údajne smeroval do Petržalky. Vyšetrovatelia nevylučujú, že počas explózie mohol byť farbivom zasiahnutý aj samotný lupič.

Polícia žiada o pomoc občanov disponujúcimi informáciami, ktoré by mohli dopomôcť k dolapeniu páchateľa. Políciu môžeš informovať na bezplatnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo prostredníctvom správy určenej facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj.

Odporúčané
Ukradli 173 miliónov slovenských korún. Po ich krku išla aj mafia Ukradli 173 miliónov slovenských korún. Po ich krku išla aj mafia 13. februára 2019, 17:27
Domov
Zdieľať
Diskusia