Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019, 10:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj sa ospravedlňuje, Slovensko miluje a chce sa vrátiť. Situáciu nezachránil ani Majk Spirit

HUDBA MAJK SPIRIT NICKI MINAJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Včerajší koncert jednej z dvoch najlepších raperiek sa na Slovensku nakoniec neodohral. Zatiaľ čo zisťujeme podrobnosti, prichádzajú nové skutočnosti.

Prečítaj si rozhovor s organizátorom koncertu Nicki Minaj. Dozvieš sa, ako prebiehala komunikácia s manažmentom, kedy nastali prvé komplikácie, čo všetko museli organizátori z XL Promotion riešiť, aké ďalšie kroky podniknú organizátori a veľa ďalšieho. 
Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Ak si včera vo večerných hodinách sledoval sociálne siete, tak ti asi neunikla správa o tom, že očakávaný slovenský koncert jednej z dvoch najlepších raperiek na svete sa nakoniec neudial. Nicki Minaj so svojím tímom síce do Bratislavy pricestovala a každý jeden člen produkčného aj organizačného tímu vynaložil všetky sily, no aj napriek tomu bolo vystúpenie zrušené

Organizátori z XL Promotion majú jasno v tom, čo sa vlastne stalo, ešte v noci sme ich oslovili na rozhovor, takže v dohľadnej dobe by sme sa mohli dočkať aj veľmi podrobného vysvetlenia. Opýtali sme sa všetko, čo by malo v tejto situácií fanúšikov zaujímať. Doterajšia oficiálna verzia tvrdí v prvom rade to, že príchod techniky na štadión sa omeškal viac ako 5 hodín, čo bolo zdrojom všetkých problémov. Zároveň dodáva, že po technickej stránke dodržala zmluvné podmienky.

To malo najprv za následok niekoľkohodinové posúvanie vystúpenia, čo nakoniec vyústilo v situáciu, že sa síce Nicki Minaj na pódium postavila, prišla však návštevníkom oznámiť len to, že kvôli technickým nezrovnalostiam vystupovať nakoniec vôbec nebude. Jej slová spôsobili rozruch a znepokojenie prítomných, ktorí vlastne ani nevedeli, čo si majú myslieť. 

Odporúčané
Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka 15. marca 2024, 10:00

Pár hodín nato ešte americká raperka uverejnila na svojom Instagrame aj dlhý vysvetľujúci príspevok, v ktorom píše, že organizátori pravdepodobne neboli pripravení na takto produkčne a technicky náročné pódium, súčasťou ktorého mali byť aj výťahy určené na dvíhanie ľudí aj techniky do veľkých výšok, a tak si nemohli dovoliť riskovať kohokoľvek bezpečnosť. Konkrétnym problémom mala byť elektrina, resp. jej nedostatočný výkon

Dodáva, že si veľmi váži podporu fanúšikov, rada sa s nimi stretla, Slovensko miluje a spraví všetko pre to, aby sa ešte mohla niekedy v budúcnosti vrátiť. V tomto prípade ide už skôr o prázdne slová a frázy, aby sa na ňu fanúšikovia nehnevali. Organizátori ešte pred uverejnením tohto príspevku od Nicki argumentovali aj tým, že majú za sebou organizáciu mnohých iných obrovských koncertov pre iné svetové hviezdy. 

Hľadať v tomto prípade vinníka by bolo zbytočné. Spoločnosť XL Promotion sa jasne vyjadrila, že všetkým návštevníkom budú vrátené peniaze za lístky. Je však veľmi dôležité pozrieť sa na celú situáciu aj z ich perspektívy.

Odporúčané
KVÍZ: Cestenice, úhrabky či demikát. Uhádneš, ktoré tradičné slovenské jedlá sa skrývajú pod týmito názvami? KVÍZ: Cestenice, úhrabky či demikát. Uhádneš, ktoré tradičné slovenské jedlá sa skrývajú pod týmito názvami? 26. februára 2024, 17:00

Bežného diváka stála táto nepríjemná situácia pár hodín času (a v konečnom dôsledku žiadne peniaze), no organizátori venovali prípravám niekoľko mesiacov a množstvo finančných prostriedkov. Stačí si prečítať, aké boli požiadavky Nicki Minaj pred koncertom a bude ti jasné, že toto nie je hra o pár tisíc eur. 

Dostať do našej krajiny podobnú kapacitu sa dlho nikomu nepodarilo, a preto im patrí veľký rešpekt. A rovnako aj zato, že sa dokázali popasovať s krízovou situáciou, zabezpečili bezpečnosť viac ako 5-tisíc fanúšikov a nevzdávali sa do poslednej minúty. 

Čoskoro sa snáď všetko vysvetlí a nám ostáva len dúfať, že Slováci nezanevrú na živé vystúpenia najpopulárnejších mien na svete. A tým nemyslíme len fanúšikov, ale aj organizátorov z eventových agentúr.

Na záver si ešte pozri, ako Majk Spirit najprv Nicki Minaj prosí, aby to aspoň skúsila a potešila fanúšikov zopár skladbami bez špeciálnej show. Keď odmietla, aspoň ju pozval na afterparty. Jeho show bola mimochodom zrušená ešte poobede, keď sme sa dozvedeli, že kamióny s technikou budú meškať.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TEAM NICKI MINAJ () (@portal_nickiminajbrasil),

Domov
Zdieľať
Diskusia