Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. februára 2019, 11:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš sestru? Nádherná Monika Bagárová ti vysvetlí, prečo si ju musíš vážiť

HUDBA MONIKA BAGÁROVÁ
Uložiť Uložené

Česká speváčka sype singel za singlom a teraz sme sa dočkali novinky, tentokrát hosťuje jej sestra Natalii.

Monika Bagárová síce nikdy nepatrila medzi najaktívnejšie speváčky, v poslednej dobe sa však o slovo hlási o niečo častejšie. Tentokrát sme sa dočkali rodinnej spolupráce s Natalii na skladbe Sestra. Už podľa názvu ti bude jasné, kto hosťujúca kolegyňa vlastne je. Monika text venovala v prvom rade svojej sestre, no zároveň ide o ódu pre všetkých, ktorí s tou svojou majú skvelý vzťah. 

Prípadne, možno môže byť pre teba táto novinka motiváciou urovnať ho. Ide však o naozaj rodinnú záležitosť, keďže o hudobnú produkciu sa v spolupráci s Zsoltom Varadym postaral Josef Bagár

Čo sa týka videoklipu, ten si na starosti zobral Dominik Hungr a my sme podľa všetkého svedkami ďalšieho hitu, ktorý bude pravdepodobne rotovať aj v rádiách. Máme možnosť sledovať aj veľa záberov zo súkromného archívu Moniky od detstva až po súčasnosť. Do komentárov nám pokojne napíš, aký je tvoj názor na emotívne záležitosti v podobnom duchu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia