Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2019, 18:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selassie: Začína mi vadiť pomenovanie youtuber a influencer (Rozhovor)

REFRESHER YOUTUBE
Uložiť Uložené

Po Explovi a Mome prijal pozvanie ďalší z najznámejších tvorcov videí na YouTube – Selassie.

Okolo tvorcov na platforme YouTube to žije aj v roku 2019, a tak si ich postupne pozývame do nášho bratislavského štúdia, aby nám porozprávali čosi viac o svojich názoroch. Tentokrát prijal pozvanie Selassie, ktorého určite nie je potrebné nikomu predstavovať. 

Naša moderátorka Deniska si najprv s hosťom ujasnila oslovenia youtuber a influencer, ktoré má v dnešnej dobe rád už máloktorý tvorca videí. Porozprávali sa aj o tom, ako Selassie postupne dostal na YouTube celú svoju rodinu vrátane otca aj brata, keďže ide o netradičný fenomén, ktorý si však fanúšikovia obľúbili. 

Značnú časť času sme venovali komerčným spoluprácam so značkami, keďže ide o neodmysliteľnú časť príjmov. Aspoň z časti máš tak opäť príležitosť pochopiť, ako sa tieto veci vlastne dejú, aký je proces ich príprav a celé pozadie vzniku od nápadu, až po moment, kedy reklamu vidíš na internete. Dozvieš sa však aj to, aký je Selassieho názor na spory s kolegami a čo plánuje v blízkej budúcnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia