Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 18:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Arnold Schwarzenegger si v Terminátorovi 6 znova zahrá záporáka. Ako sa bude film volať?

Arnold Schwarzenegger si v Terminátorovi 6 znova zahrá záporáka. Ako sa bude film volať?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Výkonný producent James Cameron sa v krátkosti rozpovedal ohľadom nadchádzajúceho Terminátora.

Pošramotenú povesť Terminátora sa už o niekoľko mesiacov pokúsi napraviť v poradí šiesty film z tejto slávnej série. Ten bol doposiaľ označovaný iba ako Untitled Terminator Reboot, to sa však teraz zmenilo. Ako totiž uviedol James Cameron, teda výkonný producent snímky a zároveň režisér prvých dvoch peciek, momentálne pracujú s názvom Terminator: Dark Fate.

Práve teraz je toto náš pracovný názov,“ dodal Cameron. Či teda pôjde aj o konečný a oficiálny názov, to sa pravdepodobne dozvieme až neskôr. James sa ale vyjadril aj na adresu režiséra filmu Tima Millera (Deadpool): „Tim je veľmi zanovitý a neústupný režisér, ktorý prišiel s niekoľkými vlastnými nápadmi.“ A čo divákom prezradil v súvislosti s tónom snímky?

Tvoríme nového Terminátora, pričom filmy z tejto série sú o umelej inteligencii. No povedal by som, že tentokrát sa na to pozrieme inak, než ako ja, keď som v roku 1982 písal príbeh jednotky. Vtedy to bolo iba o technológii a počítačoch, ktoré boli zlé. V dnešnej dobe to musíme brať z oveľa jemnejšej perspektívy, takže aj keď počítače budú zlé, je tam nový motív.

Terminátor 6 dostáva nový názov a Arnold Schwarzenneger bude záporák
Terminátor 6 dostáva nový názov a Arnold Schwarzenneger bude záporák Zdroj: 20th Century Fox

To nám síce príliš nepovedalo, no Cameron pokračoval niečím oveľa zaujímavejším a prezradil, že Arnold Schwarzenneger stvárni celkom nový model T-800: „Arnold je späť a je zlý. Je odlišným od všetkých Terminátorov, ktorých sme v jeho podaní videli. Doslova ide o odlišné výrobné číslo modelu, takže dostaneme úplne inú postavu.

Odporúčané
Midway v tržbách prekonal aj skvelé pokračovanie Shiningu s názvom Doctor Sleep. Terminátor je obrovským prepadákom (Box Office) Midway v tržbách prekonal aj skvelé pokračovanie Shiningu s názvom Doctor Sleep. Terminátor je obrovským prepadákom (Box Office) 12. novembra 2019, 13:04

Čo sa samotného príbehu týka, nevieme prakticky nič. Snáď ia toľko, že bude nadväzovať na druhý diel. Hlavnou hrdinkou by mala byť Grace (Mackenzie Davis) a pridá sa k nej aj legendárna Linda Hamilton v úlohe Sarah Connor. Za réžiou stojí vyššie spomínaný Miller a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Gabriel LunaNatalia ReyesDiego Boneta, Brett Azar či Steven Cree. Premiéra snímky je v našich kinách naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia