Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režiséra Bohemian Rhapsody vylúčili z ďalších nominácií na hodnotné ocenenia. Sexuálne obvinenia ho potápajú ku dnu

Režiséra Bohemian Rhapsody vylúčili z ďalších nominácií na hodnotné ocenenia. Sexuálne obvinenia ho potápajú ku dnu
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hit o legendárnej kapele Queen to má poslednú dobu veľmi ťažké. A to práve kvôli jeho režisérovi.

Ešte len nedávno sme ťa informovali o tom, že z dôvodu nových sexuálnych obvinení voči kontroverznému režisérovi Bohemian Rhapsody bola snímka odstránená z nominácií na GLAAD Media Awards. Táto skutočnosť samozrejme nahnevala množstvo fanúšikov, ktorí proti vylúčeniu ich obľúbeného filmu protestovali.

Po krátkom čase sa ale daná situácia opakuje aj na osobe režiséra Bryana Singera. Portál Variety v nedávnej dobe informoval o tom, že pokým nebudú sexuálne obvinenia voči Singerovi vyriešené, režisér Bohemian Rhapsody odpadáva zo zoznamu nominantov na cenu BAFTA (British Academy Film Awards). Snímka samotná ale v rámci nominácií zostáva.

Režiséra Bohemian Rhapsody vylúčili z nominácií na hodnotné ocenenia. Sexuálne obvinenia ho potápajú ku dnu
Režiséra Bohemian Rhapsody vylúčili z nominácií na hodnotné ocenenia. Sexuálne obvinenia ho potápajú ku dnu Zdroj: 20th Century Fox

Akadémia považuje údajné správanie (režiséra) za absolútne neprijateľné a nezlučiteľné s hodnotami BAFTA. Táto skutočnosť viedla k suspendovaniu nominácie. Akadémia si je vedomá toho, že pán Singer obvinenia poprel. Suspendovanie jeho nominácie bude platné dovtedy, pokým sa obvinenia nevyšetria,“ uviedla svoje stanovisko k veci BAFTA.

K režisérovi Bryanovi Singerovi sa v nedávnej dobe vyjadril aj hlavný herecký predstaviteľ Bohemian Rhapsody Rami Malek, ktorý ich spoluprácu označil za nepríjemnú

Pre každého, kto v tomto všetkom hľadá nejakú útechu, poviem len toľko, že Bryan Singer je vyhodený. Nemyslím si, že to niekto očakával, ale som názoru, že sa to muselo stať a stalo sa to,“ povedal Malek k tomu, že režisér dostal pred koncom natáčania „padáka“. Viac informácií o obvineniach voči Bryanovi Singerovi nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia