Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej prebehne ďalší protest Za slušné Slovensko

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už 21. februára sa bude v Bratislave na Námestí SNP konať protest, ktorým si uctíme vraždu investigatívneho novinára a jeho snúbenice.

Vražda investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej otriasa Slovenskom už skoro celý rok. Počas uplynulých dvanástich mesiacov sme boli svedkami mnohých zvratov v tomto prípade a stále v skutočnosti nevieme, čo sa stalo. Jedno je však isté, v tomto štáte sa v posledných rokoch dialo niečo, čo musíme okamžite zastaviť. 

Tento ohavný čin už mal za následok odstúpenie najvrchnejších predstaviteľov štátu vrátane premiéra a ministra vnútra, po ktorom bol vymenený aj šéf policajného zboru. Zrazu sa vo vyšetrovaní začalo postupovať oveľa intenzívnejšie a zložky štátu pomaly zadržiavajú správne osoby. 

Presne 21. februára 2019 to bude rok, čo Slovensko upadlo v súvislosti s týmto prípadom do nedôvery v spravodlivosť. Aj preto sa iniciatívni občania zo združenia Za slušné Slovensko rozhodli zorganizovať ďalší protest, ktorým môžeme dať najavo svoju nespokojnosť. 

V týchto časoch je hlas ľudu stále veľmi dôležitý. Okrem volieb ide prakticky o jedinú možnosť, ako sa verejne vyjadriť a dať signál kompetentným, že stále čakáme vysvetlenie. 

Na výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej prebehne ďalší protest Za slušné Slovensko
Domov
Zdieľať
Diskusia