Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 17:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

V bratislavskej MHD budeš môcť jazdiť zadarmo, za všetkým stojí najväčší dopravný chaos v histórii mesta

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Bezplatne budeš môcť jazdiť na niektorých linkách od 18. februára až do konca marca.

Mesto sa snaží v predstihu nájsť aspoň čiastočné riešenia, ktoré uľahčia obyvateľom Bratislavy presúvať sa z bodu A do bodu B. Od polovice februára totiž nastanú v hlavnom meste dopravné obmedzenia pre výstavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 (pre prestavbu mimoúrovňovej križovatky Prievoz) a pre výstavbu podzemného kruhového objazdu na ulici Mlynské nivy.

Bratislava jednoducho zažije najväčší dopravný šok v histórii, o ktorom sme ťa už prednedávnom informovali. Ak sa chceš dozvedieť viac, všetko podstatné nájdeš na oficiálnom webe mesta.

Bezplatne budú autobusy a trolejbusy 201, 202, 212, 75 a X72. „Na týchto linkách vďaka bus pruhom dokážeme garantovať rýchlosť prepravy MHD a zároveň na týchto úsekoch potrebujeme maximálne odľahčiť individuálnu dopravu. Každý cestujúci, ktorý na tejto trase vystúpi z auta a prejde na MHD, zároveň pomôže k riešeniu ťažkej dopravnej situácie,“ uviedol magistrát, ktorý chce niektorými linkami zadarmo podať pomocnú ruku svojim cestujúcim. V tom čase bude o polovicu zlacnený aj lístok, ktorý si môžeš zakúpiť prostredníctvom mobilnej aplikácie IDS BK.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

„Pre Dopravný podnik Bratislava aj pre mesto je v súčinnosti so staviteľmi dôležité, aby obidve stavby boli vyhotovené rýchlo a kvalitne a nezaťažovali dopravnú situáciu dlhšie, než je nevyhnutné,“ dodal na záver magistrát.

Domov
Zdieľať
Diskusia