Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 21:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ktorý raper veľmi smrdí a prečo si Kočner nekupuje e-knihy?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Joe Trendy a Kubo Lužina si sadli oproti sebe, aby si navzájom povedali zopár debilných vtipov prekračujúcich hranice.

Ešte v minulom roku rozbehli chalani zo Silných rečí aj internetovú platformu pre svoj humor, ktorú nazvali Debilné vtipy. Koncept je jednoduchý, vždy si oproti sebe sadnú dvaja standupistu a snažia sa toho druhého rozosmiať sériou humorných slovných hračiek, otázok a krátkych vtipov. Ak sa ten druhý zasmeje, komik dostane bod. 

Chalani však nepoznajú žiadne hranice a robia si srandu aj z vecí, ktoré by za normálnych okolností každý odsúdil. Ide však o veľmi efektívnu pozvánku na samotné stand-up vystúpenia, ktorým sa naplno venujú v koncertných priestoroch, divadlách či kaviarňach. 

V aktuálnom dieli si oproti sebe sadli Kubo Lužina a Joe Trendy, ktorý stavil na tematiku smradu. Keďže jednotlivé časti zaznávajú desiatky tisíc views a už ich bude 20, do komentárov nám nezabudni napísať, ktorí komici, resp. súťažné dvojice sú tvojimi najobľúbenejšími. 

Domov
Zdieľať
Diskusia