Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 12:16
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Apple má v pláne predstaviť AirPods 2. Druhá generácia bude vodeodolná a schopná kontrolovať zdravotný stav

Apple má v pláne predstaviť AirPods 2. Druhá generácia bude vodeodolná a schopná kontrolovať zdravotný stav
Zdroj: Apple
TECH APPLE
Uložiť Uložené

Kalifornské nahryznuté jabĺčko by malo predstaviť AirPods 2 už v prvej polovici tohto roka.

Bezdrôtové slúchadlá od Apple s názvom AirPods, ktoré sa postarali o hotový ošiaľ nielen medzi samotnými používateľmi, ale rovnako aj u technologických spoločností snažiacich sa nimi inšpirovať, sa už onedlho dočkajú novej generácie. Podľa všetkého má totiž kalifornský gigant v pláne predstaviť AirPods 2 už v prvej polovici tohto roka.

Špekuluje sa, že druhá séria by mala disponovať odolnosťou voči vode, no taktiež aj schopnosťou odstraňovať vonkajší ruch. Najnovšie informácie navyše hovoria o biometrických senzoroch, ktoré by mali zaznamenávať zdravotný stav používateľa, tak, ako je tomu aj u najnovších Apple Watch Series 4.

Apple má v pláne predstaviť AirPods 2. Druhá generácia bude vodeodolná a schopná kontrolovať zdravotný stav
Zdroj: Instagram/@zaryd_24

Okrem týchto hlavných vylepšení však podľa všetkého čakajú AirPods 2 aj ďalšie novinky. Tými sú napríklad zdokonalenie bezdrôtovej technológie Bluetooth z verzie 4.2 na 5.0, vďaka ktorej by sme sa mohli dočkať aj zlepšenej výdrže, keďže nový štandard je úspornejší.

Takisto sa hovorí aj o pridaní nového bezdrôtového čipu či podpore pre hands-free aktiváciu inteligentného osobného asistenta Siri a taktiež aj jeho vylepšenia. 

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Rovnako sa môžeme tešiť aj na vylepšené puzdro pre slúchadlá podporujúce technológiu bezdrôtového nabíjania AirPower. Všetko sú to však zatiaľ len špekulácie založené na patentoch, ktoré by s najväčšou pravdepodobnosťou mali patriť kalifornskému nahryznutému jabĺčku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia