Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2019, 9:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Cruise a režisér Mission: Impossible - Fallout potvrdili ďalšie dva filmy. Uvidíme ich v roku 2021 a 2022

Tom Cruise a režisér Mission: Impossible - Fallout potvrdili ďalšie dva filmy. Uvidíme ich v roku 2021 a 2022
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7 MISSION: IMPOSSIBLE 8
Uložiť Uložené

Ako blesk z jasného neba dnes dorazili skvelé novinky zo sveta Mission: Impossible. Po Rogue Nation a Fallout sa totiž od Christophera McQuarrieho dočkáme ďalších dvoch snímok.

Filmová séria Mission: Impossible bola typická tým, že každý diel natočil iný režisér. Toto pravidlo sa však porušilo s príchodom minuloročnej pecky Mission: Impossible - Fallout, ktorú po predchádzajúcej časti Mission: Impossible - Rogue Nation režijne znova zastrešil talentovaný Christopher McQuarrie.

A hoci tento tvorca pracoval s Tomom Cruisom na viacerých projektoch a veľmi si navzájom sedia, po premiére Mission: Impossible - Fallout vôbec nebolo jasné, či sa k sérii vráti. Aj keď si to mnohí fanúšikovia želali. Nad McQuarriem teda visel jeden veľký otáznik, ku ktorému sa upierali zraky celého filmového sveta. No to, čo nám dnes internet šplechol do tváre, sme rozhodne nečakali.

O to viac sme ale nadšení. Podľa portálu Variety by mal totiž Christopher McQuarrie rokovať so štúdiom Paramount Pictures ohľadom réžie ďalších dvoch Mission: Impossible filmov. No ako nám už oznámili účty na Twitteri Toma Cruisa a samotného McQuarrieho, všetko nasvedčuje tomu, že dohoda je už uzatvorená.

V poradí siedmy film zo série by mal pritom doraziť už v lete roku 2021 a ten ôsmy v lete 2022. Čo sa hereckého obsadenia týka, vrátiť by sa mal minimálne Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg a Rebecca Ferguson. McQuarrie opäť napíše aj scenáre a natáčanie Mission: Impossible 7 a 8 by malo prebiehať naraz, aby filmy stihli doraziť do kín v ročnom odstupe.

Odporúčané
Lukáš pracoval s Tomom Cruiseom na Mission Impossible 7. „Každý v jeho tíme musí makať na 110 %,“ hovorí kaskadér (Rozhovor) Lukáš pracoval s Tomom Cruiseom na Mission Impossible 7. „Každý v jeho tíme musí makať na 110 %,“ hovorí kaskadér (Rozhovor) 11. júla 2023, 12:30

Zdá sa teda, že namiesto McQuarrieho Mission: Impossible trilógie, ktorú si fanúšikovia tak veľmi priali, sa dočkáme rovno štyroch misií v jeho podaní. A po tom, čím všetkým nám dokázal vyraziť dych v Rogue Nation a Fallout, už snáď ani nemôžeme byť spokojnejší.

Zatiaľ čo Tom Cruise má momentálne plné ruky práce so snímkou Top Gun: Maverick, McQuarrie by mal v najbližšom období začať pracovať na scenároch, ak už teda nezačal. Štúdio Paramount Pictures by chcelo začať s natáčaním ešte tento rok. Čo na tieto novinky hovoríš ty? Páčili sa ti posledné dve snímky zo série (Rogue Nation a Fallout)? A tešíš sa, že režisér napíše a natočí ešte ďalšie dve?

Domov
Zdieľať
Diskusia