Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 10:45
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Vývojári Fortnite chcú konkurovať Steamu s vlastným obchodom. Získali už prvú veľkú rybu

TECH FORTNITE UBISOFT
Uložiť Uložené

Epic Games sa pustilo do boja s velikánom.

Koncom roka štúdio Epic Games predstavilo svoj vlastný obchod s hrami. Dovtedy Epic Games Launcher obsahoval iba ich vlastné tituly.

Plán Epicu je zrejme využiť obrovskú popularitu a otvoriť nové kanály, z ktorých by tiekli financie. Netrvalo dlho a štúdio ulovilo prvú veľkú rybu – Ubisoft. Populárny  internetový obchod Steam od spoločnosti Valve bol odsunutý na druhú koľaj.

 

Na Epic Games Store budeme môcť nájsť chystanú third-person strieľačku The Division 2. Okrem toho si ju budeš môcť zakúpiť aj cez ich vlastný obchod Ubisoft Store. Na Steame ju ale neuvidíš.

Spomínaná hra nebude jediný herný titul, ktorý v obchode od Valve nenájdeš. Ubisoft sa totiž dohodlo s Epic Games na partnerstve na ďalších vybraných hrách. Detaily však nie sú známe, no Epic prisľúbilo, že tento rok včas zverejní podrobnejšie informácie.

Uvidíme, ako sa bude Epicu dariť a či so svojím projektom prerazia. Možno krok Ubisoftu presvedčí aj iné veľké spoločnosti, aby vyskúšali novú platformu na predaj hier. Koniec koncov, aj voči Steamu najskôr boli ako herná komunita, tak aj štúdiá skeptické. 

Vývojári Fortnite chcú konkurovať Steam s ich obchodom. Získali už prvú veľkú rybu
Vývojári Fortnite chcú konkurovať Steam s ich obchodom. Získali už prvú veľkú rybu Zdroj: store.ubi.com
Domov
Zdieľať
Diskusia