Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2019, 12:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo Stephen Hawking nemohol ísť na paralympiádu?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V 15. a zároveň poslednej epizóde v tomto roku sa proti sebe posadili dvaja kolegovia z FTVŠ Jakub Zitron Ťapák a Docent.

V roku 2018 zažil rozmach aj koncept stand-up comedy, ktorý sa tešil veľkej pozornosti naprieč celým slovenskom. Silné reči odohrali niekoľko desiatok vystúpení vo väčších aj menších priestoroch a zároveň sa im podarilo vymyslieť spôsob, ako baviť divákov aj na internete. Vznikol tak YouTube seriál s názvom Debilné vtipy, ktorý je dôkazom, že komici sa vedia efektívne angažovať aj online. 

Zároveň ide o veľmi vzornú pozvánku na samotné vystúpenia, keďže ich záznamy v skutočnosti nereflektujú to, čo zažiješ, keď si kúpiš lístok. Predsa len, osobný kontakt s publikom a bezprostrednosť vystupujúceho sa napodobňuje cez obrazovku o niečo ťažšie. 

Debilné vtipy cielene prekračujú hranice toho, z čoho si bežný človek robí srandu a samotní komici si to veľmi dobre uvedomujú. V 15. a zároveň poslednej epizóde v tomto roku sa proti sebe posadili dvaja kolegovia z FTVŠ Jakub Zitron Ťapák a Docent.

Domov
Zdieľať
Diskusia