Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 9:15
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Valentín môžeš prežiť v Rokforte. Zaľúbeným fanúšikom Harryho Pottera tu nalejú ďatelinové pivo či elixír lásky

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER VALENTÍN
Uložiť Uložené

Za pekný zážitok si však poriadne zaplatíš.

Do štúdií Warner Bros. sa každý deň vydajú stovky ľudí, aby zažili neopakovateľnú atmosféru ich obľúbených filmov, ktoré sú často dôležitejšou súčasťou detstva. Tentokrát však nejde len o obyčajnú prechádzku magickým svetom Harryho Pottera.

Warner Bros. Studio Tour London totiž pri príležitosti blížiaceho sa Valentína otvorilo možnosť stráviť sviatok zamilovaných priamo v Rokforte. Medzi 14. a 16. februárom môžu zaľúbené dvojice zažiť kúzelnú valentínsku večeru v ikonickej Veľkej sieni, pričom nebudú chýbať ani klasiky ako ďatelinové pivo či elixír lásky.

Valentín môžeš prežiť v Rokforte! Zaľúbeným fanúšikom Harryho Pottera tu nalejú ďatelinové pivo či elixír lásky
Valentín môžeš prežiť v Rokforte! Zaľúbeným fanúšikom Harryho Pottera tu nalejú ďatelinové pivo či elixír lásky Zdroj: pottermore

Večera pre dvoch v čarodejníckom svete však vôbec nie je lacným zážitkom a Warner Bros. si za ňu pýta 495 libier, teda 550 €. Za cestu do školy kúziel si tak poriadne priplatíš. To však ľudí vôbec neodrádza od toho, aby sa event každoročne beznádejne nevypredal už v prvých dňoch. 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia