Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2018, 10:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Víťazkou Miss Universe sa stala filipínska kráska, chce rozširovať úsmevy a pozitívnu náladu

ZAUJÍMAVOSTI MISS UNIVERSE
Uložiť Uložené

Filipínska speváčka uspela v celosvetovej konkurencii.

Na celosvetovej súťaži krásy Miss Universe zabodovala filipínska speváčka Catriona Magnayon Gray. Aj keď sa narodila v austrálskom Queenslande, jej mama pochádza z Filipín a otec sa dokonca môže pochváliť škótskymi a austrálskymi predkami. Catriona pritom nevyhrala len preto, že je nádherná, porotu zaujala aj vďaka svojim záverečným slovám.

Každá súťažiaca mala pred vyhlásením výsledkov možnosť povedať celému svetu pár slov o tom, ako by chcela využiť svoj potenciálny titul a publicitu, ktorý jej prinesie. Catriona sa rozrozprávala o svojich skúsenostiach s prácou v slumoch v hlavnom meste Filipín v Manile.


Svetu odkázala, že v prípade výhry by chcela ako pomyselná hovorkyňa Miss Universe rozširovať najmä úsmevy a pozitívnu náladu, pretože v slumoch pozorovala neuveriteľné množstvo detí, ktoré úsmev takmer ani nepoznali kvôli ťažkým životným podmienkam. Práve nevinná krása detí je podľa nej kľúčom k nášmu vývoju.

Odporúčané
Miss Universe 2022 alebo bizarný festival trápnosti, kde najinteligentnejšie pôsobí Zuzana Plačková (Komentár) Miss Universe 2022 alebo bizarný festival trápnosti, kde najinteligentnejšie pôsobí Zuzana Plačková (Komentár) 12. septembra 2022, 16:00

Catriona pracuje ako speváčka, ale aj moderátorka, a tak zabodovala nielen svojou krásou. Porotu a divákov v Bangkoku očarili aj skúsenosti a veľmi profesionálny prejav.

Na druhom mieste skončila juhoafrická zástupkyňa Tamaryn Green a na treťom mieste zase Sthefany Gutierrez z Venezuely. Aj keď transgender súťažiaca Angela Ponce zo Španielska netriumfovala, sama povedala, že je veľmi rada za príležitosť zúčastniť sa podujatia.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Catriona Gray (@catriona_gray),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Catriona Gray (@catriona_gray),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Catriona Gray (@catriona_gray),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Catriona Gray (@catriona_gray),

Domov
Zdieľať
Diskusia