Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2018, 22:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Deti Chrisa Hemswortha nevedia rozlíšiť svojho otca od Thora. Herec im zámerne nehovorí pravdu

FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH
Uložiť Uložené

Mať za otca hollywoodsku hviezdu môže byť pre deti veľmi mätúce.

Ešte len koncom minulého mesiaca sme ťa informovali o tragikomickom prípade, kedy sa matka dvoch detí nechala naivne oklamať podvodníkmi, ktorí sa vydávali za Chrisa Hemswortha. 42-ročná obeť z Ruska však mala viacero možností, ako si overiť jeho identitu, a preto len málokto dokáže pochopiť, ako mohla uveriť takejto očividnej lži.

Vo väčšine prípadov by ale samozrejme dospelí na podobnú hlúposť nenaleteli. Oklamať deti je však omnoho ľahšie. Jedno milé klamstvo sa podľa Elsy Pataky, manželky Chrisa Hemswortha, podarilo aplikovať aj na ich deti.

Zatiaľ nerozumejú tomu, čo je televízia, a že sa touto prácou môžu ľudia živiť,“ povedala Pataky pre portál News.com.au. Jej najstaršie dieťa (6-ročná India Rose) to už vraj začína občas chápať, ale aj tak sa niekedy svojho otca spýta, či bude otcom alebo Thorom. Ten jej s úsmevom odpovie, že oboje.

Chris a jeho deti na rybačke

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential),

Pataky taktiež spomenula, že keď s deťmi cestujú po meste, všade pozorujú plagáty s ich otcom. Deti sú preto zvedavé, prečo nikdy nevidia taktiež svoju matku. „Aj ty pracuješ mama? Pretože stále hovoríš, že ideš do práce, a pritom ťa nikde nevidím,“ prehlásilo voči Pataky jedno z jej detí.

Chris Hemsworth sa s dlhoročnou partnerkou Elsou Pataky zosobášil v roku 2010 a spoločne vychovávajú trojicu detí. 

4-ročného Tristana Hemswortha, 4-ročného Sashu Hemswortha a 6-ročnú Indiu Rose Hemsworth. Deti si síce rozdiel medzi Thorom a ich otcom nevedia zatiaľ uvedomiť, ale keď vyrastú, určite budú na svojho „božského“ otca veľmi hrdé.

Domov
Zdieľať
Diskusia