Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 21:45
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

DC už plánuje pokračovanie Aquamana. Štúdio kráľovi Atlantisu verí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podobnú informáciu sme však čakali najskôr pár týždňov po premiére.

Aquaman sa ešte ani len nedostal do našich kín, no už teraz sa pomaly ale isto začína pracovať na jeho pokračovaní. Prvotné reakcie kritikov síce hovoria o naozaj kvalitnej komiksovke, ktorá je dokonca údajne najlepším DC filmom od Temného rytiera, no aj tak nás podobná informácia mierne zaskočila.

Pokiaľ nechceme chodiť okolo horúcej kaše, povedzme si na rovinu, že posledné roky komiksové snímky jednoducho letia. Ich nekorunovaným kráľom je však jednoznačne Marvel, pričom DC od divákov aj kritikov dostáva jednu ranu za druhou. A bohužiaľ, väčšinou naozaj oprávnene.

Podľa informácií zdieľaných portálom Collider má však štúdio v pokračovanie Aquamana dôveru – hlavne teda z finančného hľadiska – a preto už v súčasnej dobe údajne začínajú aspoň začiatočné prípravy.

Snímke by sa podľa predbežných odhadov malo v kinách naozaj dariť a predpokladá sa, že v počiatočných domácich tržbách prekoná Mary Poppins Returns či Bumblebeeho. Myslíš si, že bude Aquaman naozaj tak úspešný? Alebo očakávaš kasový a kvalitatívny prepadák?

Začiatkom tohto mesiaca sme ti predstavili jednu z posledných nádielok videí zo sveta Atlantisu, pričom sme zdôrazňovali, že pokiaľ ťa už dané ukážky nepresvedčili na návštevu kina, tak u teba Aquaman jednoducho nemá šancu.

Viac informácií o snímke nájdeš klasicky vo vlákne filmu. V poslednej ankete sa väčšina čitateľov vyjadrila, že na snímku zájde do kina. Pokiaľ si sa dočítal až sem, predpokladáme, že patríš medzi jedných z nich. Nezabudni teda na to, že premiéra je v slovenských a českých kinách je plánovaná na 13. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia