Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2018, 13:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ryan Reynolds vtipkuje, že s manželkou Blake Lively mali sex len dvakrát v živote

FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Herec sa dobre zabával v talkšou u Ellen DeGeneres.

Herec Ryan Reynolds si pravidelne uťahuje zo svojej známej manželky Blake Lively. Zosobášili sa už v roku 2012 a odvtedy stihli splodiť dve malé dcéry James a Inez.

Ryan nedávno ohlásil, že v decembri si ľudia budú môcť v kinách pozrieť špeciálnu verziu Deadpoola, ktorý bude obsahovať výlučne scény vhodné aj pre deti, takže si rodičia budú môcť oddýchnuť a vymeniť animáky ako Frozen za novší film.

Reynolds sa v rámci kampane na nového Deadpoola zastavil v šou Ellen DeGeneres, kde sa rozrozprával o tom, ako so svojimi dcérami dookola pozeráva práve Frozen, čo ho koniec koncov zrejme inšpirovalo, aby verziu Deadpoola vhodnú pre deti nechal vyrobiť.

Dotkol sa aj témy plodenia detí. Ellen bola zvedavá na to, ako Ryan zvláda rodičovstvo a či náhodou neplánujú tretieho potomka. Herec si zavtipkoval, že za jeho dvomi dcérami treba hľadať obyčajný sex.

Vraj si s Blake Lively užili sex len dvakrát v živote, vďaka čomu sa narodili obidve dcéry, a dúfa, že onedlho sa konečne dočká aj tretieho spoločného sexuálneho zážitku. Samozrejme, svoje vyjadrenia nemyslel vážne a divákov dobre pobavil.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Napokon debatu uzavrel so slovami, že tretieho potomka v najbližšej dobe neplánujú, pretože majú dosť práce s dvomi dcérami a svojimi kariérami. Ak máš Ryana rád, určite si pozri celý rozhovor.

Domov
Zdieľať
Diskusia