Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 19:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Keď Cristiano Ronaldo skóroval, celý štadión Juventusu s ním zborovo zakričal SIUUUUU

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan si svoje nové pôsobisko patrične užíva.

Cristiano Ronaldo momentálne zažíva šťastné životné obdobie. Po prestupe z Realu Madrid do Juventusu Turín sa mu začalo dariť, veľmi rýchlo sa aklimatizoval a v tejto chvíli už v novom pôsobisku prekonáva rekordy.

Ronaldo sa po svojom výkone proti tímu SPAL počas víkendového kola talianskej ligy stal najrýchlejším hráčom v histórii Juventusu, ktorý vo všetkých súťažiach ako prvý nastrieľal 10 gólov. Stačilo mu na to len 16 zápasov, a tak niet divu, že mu fanúšikovia ležia pri nohách. 


Dokázali mu to priamo v spomínanom víkendovom zápase. Portugalčan sa presadil v 29. minúte prvého polčasu, a poslal tak svoj tím do vedenia, keď prelomil bezgólový stav. Ani v Taliansku pritom nezmenil svoju charakteristickú oslavu, pri ktorej sa rozbehne do rohu ihriska, vyskočí a keď s rozpaženými rukami po boku tela dopadne, schuti si zakričí „SIUUUUUU“. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Samozrejme, oslavu si mohol vidieť už v drese Realu Madrid, lenže fanúšikovia na Cristiana nikdy nereagovali tak, ako teraz v Juventuse. Keď Ronaldo vyskakoval, rukou si pripravil celý štadión a diváci s ním jednohlasne zakričali charakteristický pokrik, ktorým sa dokonca v minulosti zaskvel aj na odovzdávaní Zlatej lopty.


Cristiano určite s otvorenou náručou víta správanie talianskych fanúšikov, ktorí mu po úspešnom vstupe do klube vyjadrujú lásku všemožnými spôsobmi. Na druhej strane, v Madride ho z času na čas vlastní fanúšikovia rovno vypískali a vybučali, čo im možno zrátal, keď sa rozhodoval, či zo španielskej metropoly odísť. Boli to práve fanúšikovia Juventusu, ktorí mu po parádnom nožničkovom góle do svojej siete v Lige majstrov hlasno zatlieskali. 


Domov
Zdieľať
Diskusia