Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 15:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Slovensku otvoria prvú kaviareň Costa Coffee

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obľúbená značka vstupuje na náš trh.

Ak nepatríš medzi fanúšikov kaviarenskej siete Starbucks, možno rád chodievaš na kávičku do konkurenčnej Costa Coffee. Slováci doteraz nemali možnosť vychutnať si kávu od tejto značky, ak nezašli na výlet do susedného Česka, kde značka pôsobí už dlhší čas a otvorila už 40 pobočiek. Na Slovensku by sa však situácia mala zmeniť.

Ako upozornila televízia Markíza, na stránke Profesia.sk sa objavili prvé inzeráty, v ktorých Costa Coffee hľadá baristov do svojej prvej prevádzky na našom území. Všetko nasvedčuje tomu, že na Costu si budeme od decembra môcť zájsť do nákupného centra Aupark.

Na Slovensku otvoria prvú kaviareň Costa Coffee
Zdroj: tumblr

Príchod značky Costa Coffee na slovenský trh vyznieva ako logický krok. Minulý rok sa u nás otvorili brány prvých prevádzok Starbucks, ktoré si rýchlo získali priazeň Bratislavčanov, a tak Costa ako dvojka na svetovom trhu nesmie na Slovensku chýbať.

Značka samozrejme nepatrí medzi trpaslíkov, pretože v Európe má viac ako 4000 prevádzok. Keby si mal dokonca o prácu v známej sieti kaviarní záujem, pokojne pošli svoj životopis cez tento odkaz.

Inzerát na stránke s ponukou zamestnania potvrdzuje, že kaviarne Costa Coffee bude na Slovensku prevádzkovať Lagardere Travel Retail, čiže rovnaká spoločnosť, ktorá sa o tieto prevádzky stará v susednom Česku.

Domov
Zdieľať
Diskusia