Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2018, 15:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Peaky Blinders bude po svojom konci pokračovať filmom. Scenár už píše tvorca seriálu

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Svet Peaky Blinders sa okrem 5. série zrejme rozrastie aj o celovečernú snímku.

Natáčanie 5. série Peaky Blinders započalo už koncom septembra (září). Od danej doby sme ťa informovali napríklad o tom, že seriál dostane hereckú posilu v podobe Anye Taylor-Joy. Tú diváci poznajú predovšetkým vďaka jej rolám v hororovej Čarodejnici a v thrilleri Split. Okrem toho sa mladá herečka objaví aj v pripravovanej novinke Glass.

5. séria sa k fanúšikom dostane už v januári (leden) 2019, no mimo nej tvorca seriálu Steve Knight potvrdil, že príbeh by sa mal tiahnuť až po siedmu sériu. Čo ďalej? O možnosti filmového spracovania sa síce už nejakú dobu šepkalo, ale teraz bola táto informácia potvrdená režisérom prvých troch epizód Ottom Bathurstom.

Myslím, že Steve Knight aktuálne píše scenár,“ prezradil Otto Bathurst v rozhovore o novom Robinovi Hoodovi pre portál Yahoo! Movies. Otto už v roku 2016 spomínal, že okolo filmu sa viedli viaceré diskusie a pravdepodobne skôr či neskôr nakoniec vznikne. Bližšie informácie o príbehu či hereckom obsadení však bohužiaľ zatiaľ nemáme.

Peaky Blinders bude po svojom konci pokračovať filmom. Scenár už píše tvorca seriálu
Zdroj: BBC

Môžeme vo filme počítať aj s Thomasom Shelbym, ktorého v seriáli stvárňuje Cillian Murphy? Záujem z hercovej strany by rozhodne bol. V jednom z dávnejších rozhovor pre magazín Esquire prezradil, že Steve Knight pracuje s nejakými nápadmi, na ktorých by sa rád zúčastnil. Zdá sa teda už len otázkou času, kedy BBC túto správu oficiálne potvrdí.

V piatej sérii by mala Anya Talyor-Joy prezentovať dôležitú postavu a podľa určitých dohadov by mohla mať blízky vzťah k Michaelovi Grayovi (Finn Cole). Okrem nej sa k 5. sérii pripojí aj Sam Claflin z Hunger Games. Mimo dvoch nováčikov ale opäť uvidíme Murphyho, Helen McCrory, Paula Andersona a ďalších.

Anketa:
Aký máš názor na Peaky Blinders vo filmovej verzii?
Znie to super
Môže byť, prečo nie
Neteší ma to
Znie to super
81 %
670 Hlasov
Môže byť, prečo nie
17 %
139 Hlasov
Neteší ma to
2 %
14 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia