Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 18:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sú žiarlivé, občas naivné a make-upu venujú hodiny. Zrebný si uťahuje z nežnejšieho pohlavia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V najnovšom videu Zrebného a Frlajsa hosťuje aj Jasmina Alagič.

Zrebný a Frlajs sa dlhodobo venujú konceptu, v ktorom popisujú vlastnosti a typy ľudí v určitých skupinách. Tentokrát sa zamerali na frajerky a ladným spôsobom tak vtipnou formou odprezentovali (skoro) všetko, čo mužom často na ich polovičkách vadí, no možno sa to boja povedať nahlas.

Ako už býva zvykom, situácie pretavili do hereckých scén s tradičným obsadením, avšak tentokrát bez hlavného aktéra Frlajsa, ktorému účinkovanie pravdepodobne zakázala priateľka. Podobne ako v predošlých prípadoch, aj tentokrát sme sa dočkali účinkovania hosťa, pričom pozvanie prijala Jasmina Alagič. Tá s chalanmi spolupracovala aj v minulosti a k youtuberom má blízko. 

V diskusii nám daj vedieť, či je podľa teba video pravdivé, pripadne, ktorú zo situácii zažívaš najčastejšie, resp. ti vadí najviac. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia