Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2018, 11:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Známu blogerku nepustili do Louvre, pretože vraj mala príliš krátke a nevhodné šaty. Nariadenie na Instagrame nazvala archaickým

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Blogerka si nemohla vychutnať múzeum, dokým sa neprezliekla.

Austrálska blogerka s viac než 230-tisíc fanúšikmi na Instagrame zažila pri návšteve francúzskeho Paríža nepríjemnú situáciu. Na pláne mala aj prehliadku svetoznámeho múzea Louvre, lenže Newsha Syeh sa do vnútra nedostala, pretože ju zastavil bezpečnostný pracovník. Pri vstupe ju napomenul, že v súčasnom oblečení nemôže do múzea vstúpiť, a tak sa Newsha musela otočiť a odísť.

Konflikt nenechala len tak, a na svojom Instagrame zverejnila príspevok svojich čiernych šiat, pričom poznamenala, že práve kvôli nim ju strážnik do múzea nevpustil. Napriek tomu, že v Louvre zdanlivo neexistujú žiadne prikázané a zakázané outfity, pravidlá zverejnené na oficiálnej stránke návštevníkov upozorňujú len na to, aby do múzea neprichádzali v plavkách, bez topánok či bez zakrytej hrude a dekoltu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Newsha Syeh (@mewsha),

Blogerka upozornila na to, že pri vstupe ju strážnik nielenže poslal von, ale nemohol si odpustiť aj viacero nevhodných poznámok o tom, aby sa okamžite zakryla. Na sociálnej sieti našla blogerka množstvo fanúšikov, ktorí ju podporili, a navrhli jej, aby na konflikt v Louvre zabudla a šla objavovať krajšie miesta Paríža. Vraj by mala rovno napísať sťažnosť do múzea, pretože podmienky nijak neporušila.

Aby napokon vyslala múzeu jasnú správu, v jednej zo svojich novších fotiek, na ktorej mala oblečené práve údajne nevyhovujúce čierne šaty, pridala popis o tom, ako by si Picasso jej outfit zamiloval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Newsha Syeh (@mewsha),

Domov
Zdieľať
Diskusia