Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sergio Ramos zákerným úderom lakťom rozbil Čechovi v zápase nos

ŠPORT FUTBAL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas bol pritom zo strany Madridu jasnou záležitosťou.

Sergio Ramos nikdy nehral futbal v rukavičkách. Nepatril však medzi najsilnejších hráčov na ihrisku, a tak by si za posledné roky našiel hromadu videí, v ktorých španielskych futbalista preukázal svoju pravú tvár a zákernými zákrokmi sa snažil súperom čo najviac znepríjemniť život.

Nebolo by na tom nič zvláštne, keby fauloval férovo a po zákrokoch sa netváril, ako keby nevedel, čoho sa práve dopustil. Na zákernosť Ramosa doplatil v poslednom zápase Ligy majstrov záložník Viktorie Plzeň Milan Havel.

Čech pritom obrancu nijak nevyprovokoval, obaja sa len stretli v súboji o loptu a Ramos nenápadne nadvihol lakeť natoľko, že v rýchlosti pristál presne na nose českého futbalistu. Španiel sekundu po zákroku, ktorý samozrejme musel na lakti pocítiť, pozrel na rozhodcu a uistil sa, či faul zaregistroval alebo si ho nevšimol.

Havel sa po údere zložil na trávnik a musel byť ošetrovaný, pretože mu Ramos do nosa udrel tak silno, že sa z neho začali valiť prúdy krvi. Krvácanie zachytila aj kamera a grimasa na tvári Havla nevyzerala nijak príjemne. Ramos však za zákrok nevidel ani len žltú kartu, pričom za úmysel, ktorý tam hromada fanúšikov vidí, mohol pokojne odísť predčasne pod sprchy.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Samotný Španiel sa po zápase vyjadril, že svojim súperom nechce nikdy ublížiť a išlo o náhodný úder. Vraj Havla hľadal, aby sa mu ospravedlnil, ale zrejme už bol na vyšetrení.

Sergio Ramos elbow on Havel from r/soccer

Domov
Zdieľať
Diskusia