Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
vzniklo v spolupráci s Epic Drama
1. októbra 2018, 17:45
Čas čítania 0:00
Luke the Bearded Duke

Rozkoš, vzrušenie, sex, intrigy a bolesť. Seriál Neviestky to všetko ponúka v najnovšom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stanica Epic Drama ponúka svojim divákom pikantnú historickú drámu.

Zaregistrovali ste na obrazovkách televíznu stanicu Epic Drama? Ide o nový kanál spoločnosti Viasat World, ktorý je domovom tých najlepších dobových drám natočených v posledných rokoch.

V októbri prináša Epic Drama na naše obrazovky premiéru druhej serie úspešného seriálu Neviestky, ktorý nás prenesie do tajných zákutí Londýnskych ulíc 18. storočia.

Zoznámime sa s matriarchálnou rodinou Wellsovcov. Margaret, majiteľkou bordelu, a jej dvomi dcérami, Charlotte a Lucy, ktoré sa snažia prežiť v krutom svete prostitúcie, intríg a zákerností.

Rozkoš, vzrušenie, sex, intrigy a bolesť. Seriál Neviestky to všetko ponúka v najnovšom traileri
Zdroj: ITV Encore/Hulu

V druhej sérii zamieša karty v konkurenčnom svete prostitúcie príchod sofistikovanej Lady Isabelly Fitz, ktorá oplýva vkusom, majetkom a spoločenským postavením, čo Margaret veľmi imponuje. Podarí sa jej však získať si lady na svoju stranu?

Osudy Neviestok sú inšpirované príbehmi skutočných žien a ponúkajú unikátny pohľad na rodinnú drámu na pozadí života plného nerestí v komplikovanej historickej dobe.

Za seriálom stojí dvojica na Oscara nominovaných producentiek, Alison Owen a Debra Hayward. Seriál sa tiež môže pýšiť výlučne ženským scenáristickým, režisérskym a produkčným tímom.

Rozkoš, vzrušenie, sex, intrigy a bolesť. Seriál Neviestky to všetko ponúka v najnovšom traileri
Zdroj: ITV Encore/Hulu

V hlavných úlohách matky Margaret a dcér Charlotte a Lucy sa predstavia Samantha Morton, Jessica Brown Findlay a Eloise Smyth. 

Ako Lady Isabella Fitz sa predstaví populárna Liv Tyler,  známa hlavne ako Arwen z trilógie Pán Prsteňov a taktiež z filmov Armageddon či Neuveriteľný Hulk.

Druhá séria seriálu Neviestky začína v pondelok 1. októbra (říjen) 2018 o 21:00 na televíznej stanici Epic Drama.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia