Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2018, 16:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Legendárny Eddie Hall schudol cez 25 kíl a vypracoval sa na absolútne monštrum. Ku predošlému režimu by sa už vrátiť nechcel

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niekdajší najsilnejší muž na svete cez leto nezaháľal.

Pred rokom sa legendárny strongman Eddie Hall radoval z výhry v súťaži World’s Strongest Man. Eddie je dodnes držiteľom viacerých rekordov, ale postupom času si uvedomil, že nabratie obrovského množstva kilogramov aj svalovej hmoty predstavovalo zdravotné riziko.

Strongman síce titul najsilnejšieho muža na svete s prehľadom vyhral, ale aj po konzultáciách s lekármi a najmä vlastnou partnerkou usúdil, že môže spokojne odísť ako šampión.

Očividne si nový tréningový režim zamiloval, pretože v posledných dňoch potešil svojich fanúšikov na Instagrame fotografiami svojho progresu. Za posledné mesiace schudol viac ako 25 kilogramov a denne si dával poriadne do tela.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eddie hall (@eddiehallwsm),

Momentálne mu ručička na váhe ukazuje úctyhodných 169,5 kilogramu, pričom chce pokračovať v profesionálnej kariére, ale už sa vzdal posúvania vlastného tela do extrému.

Cez týždeň absolvoval až 5 kardio tréningov, boxoval, bicykloval aj plával a štyrikrát do týždňa popritom chodieval dvíhať činky do posilňovne.

Eddie sa vytešoval z toho, že po ôsmich rokoch si konečne mohli s rodinou vybehnúť na letnú dovolenku a už sa do predošlého režimu vrátiť nechce. V súčasnosti je zrejme v najlepšej životnej forme, a tak mu želáme ešte veľa úspechov, pretože zo sveta strongmanov určite neodchádza.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eddie hall (@eddiehallwsm),

Domov
Zdieľať
Diskusia