Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 9:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Venom bude pre deti, veľa krvi vo filme teda neuvidíme. Komiksovka aspoň potešila akčnou upútavkou s Eminemovým rapom

FILMY A SERIÁLY EMINEM
Uložiť Uložené

Knock knock, let the devil in!

Fanúšikovia drsného Venoma a Eminema si už môžu pomaly mydliť ruky. 

Režisér zábavného Zombielandu (pracuje dokonca aj na jeho pokračovaní) Ruben Fleischer si pre nás pripravil mix kvalitnej komiksovej akcie a štýlového soundtracku, na ktorého čele stojí populárny Eminem.

Ako bude kombinácia týchto dvoch lákadiel vyzerať, nám prezradí nižšie priložená upútavka. 

Eddie Brock, ktorého si v snímke zahrá charizmatický Tom Hardy, nechce bezdôvodne ubližovať nevinným. Jeho "druhé ja" však má na danú vec úplne opačný názor.

Čím viac ukážok z Venoma dostávame, tým väčšmi sa na jeho príchod tešíme. Ako sme si už vyššie povedali, Eddie Brock sa v snímke stane hostiteľom pre "jeho druhé ja" – Venoma.

Podľa dostupných trailerov si však podobných symbiontov užijeme viac. Dej filmu bude totiž voľne vychádzať z komiksovej série Lethal Protector, kde sa objavilo ďalších päť symbiontov. Pre viac informácií ohľadom tejto témy si prečítajte náš nedávny článok.

S príchodom možnosti objednania prvých lístkov zo zahraničných kín sa nám potvrdil aj predpokladaný Venomov rating PG-13. Mimo toho ale už vieme, že stopáž snímky bude mať rovných 112 minút.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Pokiaľ vám vadí, že Venom bude PG-13, tak vás iste poteší, že režisér Ruben Fleischer nevylúčil, že sa na DVD/Blu-ray nosičoch dočkáme rozšírenejšieho a brutálnejšie strihu.

Venoma pôvodne plánoval ako R-kový film, avšak zo zámerov bol nútený upustiť, keďže v prípade úspechu by sa Venom mohol stretnúť aj so Spider-Manom z Marvelu.  

Venom bude pre deti, veľa krvi vo filme teda neuvidíme. Komiksovka aspoň potešila akčnou upútavkou s Eminemovým rapom
Zdroj: Marvel

Okrem Hardyho vo filme privítame aj Michelle Williams, Riza Ahmeda, Jenny Slate či Woodyho Harrelsona.

Film režíroval talentovaný Ruben Fleischer a o scenár sa postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) a Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéry očakávaného Venoma sa v slovenských i českých kinách dočkáme už o niekoľko týždňov, a teda presnejšie 4. októbra (říjen) 2018. Zájdete na film aj vy? A čo poviete na Eminemovu skladbu? Môže byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia