Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018, 16:08
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Populárny leopardí vzor sa opäť vracia do módy. Známe tváre ti ukážu, ako ho správne nosiť a kombinovať

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Vieš, ako nosiť kontroverznú potlač v štýle exotickej šelmy tak, aby nepôsobila lacno?

Veľký hit z viacerých dekád súčasného, no rovnako aj minulého storočia, ktorý sa pravidelne z času na čas dostane do módy, je tu opäť. Reč je o nadčasovom a veľmi špecifickom leoparďom vzore. Ten sa poslednú dobu teší popularite nielen u svetoznámych osobností, no rovnako aj u veľkých módnych dizajnérov či populárnych fast fashion reťazcov.

Avšak potlač v štýle exotickej šelmy je a odjakživa aj bola veľmi kontroverzným prvkom v dámskych šatníkoch. Hoci sa nájde mnoho žien, na ktoré pôsobí veľmi príťažlivo, no stále ho značná väčšina skôr odmieta a považuje za lacný, gýčový či vulgárny.

Z tohto dôvodu sa ho nežné pohlavie poväčšine bojí a radšej sa mu vyhýba. My ti však dnes prostredníctvom známych tvári či renomovaných módnych blogeriek ukážeme, že aj tak rozporuplný kúsok, akým je leopardí vzor, je možné nosiť sebavedomo a s istou dávkou sexepílu.

Kľúčom k dobrej adaptácii tohto vzoru do svojho outfitu je práve kombinovanie či rozmanitosť a originalita jednotlivých kúskov s potlačou leoparda. Dôležité je aj to, na akom type oblečenia alebo doplnkov ho použiješ a rovnako aj ku akej príležitosti si ho hodláš obliecť. Dobrý spôsob, ako nosiť tento šelmovitý vzor, je aplikovať ho najmä v elegantných outfitoch.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Čo sa kombinovania týka, vďačné farby sú napríklad červená, biela či čierna. S nimi vynikne vždy famózne a uhladene. Taktiež je prijateľné použiť ho ako kontrast ku basic oblečeniu, najlepšie prostredníctvom sukne alebo na hornej časti tela pomocou bundičky či tielka.

Počas leta si ho na známych osobnostiach často mohla vidieť aj na plavkách. Leopardie šaty či overaly taktiež nie sú krok vedľa, čo si v poslednej dobe uvedomujú aj mnohé celebrity. Naopak, vyhnúť by si sa určite mala legínam či šortkám s mačkovitým vzorom. 

Opätovnému návratu trendu s kontroverznou potlačou v štýle exotickej šelmy za krátky čas podľahlo mnoho svetoznámych hviezd. Pravdepodobne najviac imponuje Kylie JennerEmily Ratajkowski či Irine Shayk. Naopak, z našich lokálnych známych mien sa nadčasový hit zapáčil najmä módnej blogerke a influencerke Ttapple.

 

Príspevok, ktorý zdieľa TTAPPLE (@ttapple),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Samozrejme nemôžeme zabudnúť na doplnky s leopardím vzorom. Tie sú rovnako plnohodnotným módnym kúskom, ktorý dokáže celý outfit ozvláštniť. Či už prostredníctvom kabelky, slnečných okuliarov či elegantných topánok. Takisto sa nemusíš báť rôznych materiálov a strihov. Čím extravagantnejší, komplikovanejší a divergentnejší, tým lepšie.

Odporúčané
Podpätky, legíny či tangáče. Toto sú ikony ženského šatníka, ktoré pôvodne vznikli pre mužov Podpätky, legíny či tangáče. Toto sú ikony ženského šatníka, ktoré pôvodne vznikli pre mužov 9. apríla 2024, 14:30

Aktuálny návrat leopardieho trendu so sebou priniesol množstvo originality a vynaliezavosti. Dá sa povedať, že v súčasnosti nie sú takmer žiadne striktné pravidlá a kreativite sa medze nekladú. Preto sa ani ty neboj experimentovať s rôznymi štýlmi, farbami, strihmi či vzormi a pokojne sa nechaj inšpirovať módnymi ikonami či tvorivými blogerkami, ktoré sme do tohto článku zahrnuli.

 

Príspevok, ktorý zdieľa TTAPPLE (@ttapple),

Domov
Zdieľať
Diskusia