Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vzniklo v spolupráci s poisťovňou Dôvera
3. septembra 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Robia mladí Slováci veci po svojom alebo za nich rozhodujú rodičia?

REFRESHER SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Kto rozhodol o ich teniskách, raňajkách či letnej dovolenke?

Opäť sme sa vybrali do bratislavských ulíc, keďže nám nedala spávať jedna veľmi dôležitá otázka. Zaujímalo nás, či v dnešnej dobe mladí Slováci rozhodujú sami, alebo to nechávajú na svojich rodičov. Moderátorka Deniska si teda pripravila zopár základných otázok a následne s nimi konfrontovala náhodných okoloidúcich. 

Náš malý prieskum dopadol presne tak, ako sme očakávali a všetko nasvedčuje tomu, že v súčasnosti sú študenti o niečo samostatnejší a zároveň o niečo menej zaťažujú mamu a otca. V otázke výberu oblečenia, obuvi či raňajok to už zvládajú sami a niektorí prekvapili aj rozhodujúcim slovom pri výbere letnej dovolenky. 

Je fajn vidieť, že už mladí Slováci si do veľa vecí kecať nenechajú. Ak si sa aj ty našiel v tejto vyspelej skupine, nezabudni navštíviť stránku posvojom.sk, kde zistíš, že bez pomoci druhých môžeš riešiť napríklad aj zdravotné poistenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia