Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 15:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bláznivá komédia The Happytime Murders láka na šialenú jazdu plnú muppetov, sexu a drog

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešili ste sa, že si The Happytime Murders užijete na veľkom plátne. Tak asi ostanete sklamaní.

Bláznivú akčnú komédiu The Happytime Murders (Nehanební plyšáci) sme mali vidieť koncom augusta aj v slovenských kinách. Zdá sa však, že premiéra bola napokon zrušená, keďže na stránkach distribútora už snímku nenájdete. Je to škoda? To už asi záleží od vášho názoru a hlavne zmyslu pre humor.

The Happytime Murders je očividnou paródiou na populárny detský program Sesame Street z roku 1969, z ktorého aj čiastočne vychádza. Predstaví nám svet, kde ľudia a bábky žijú bok po boku.

Potom však začne niekto obľúbené televízne bábky zo spomenutého seriálu brutálne zabíjať. Do akcie nastupujú dvaja súperiaci detektívi, jeden človek v podobe Melissy McCarthy a jedna bábka. Všetci sa musia naučiť spolupracovať a dolapiť páchateľa.

Do najnovšej ukážky tvorcovia vložili aj nadšené prvé reakcie na predchádzajúce trailery od náhodných užívateľov na Twitteri. Inak materiál vyzerá stále rovnako vtipne/trápne (podľa uhla pohľadu). Okrem McCarthy uvidíme aj Elizabeth Banks, Mayu Rudolph, Joela McHalea, Leslieho David Bakera a Billa Barretta. Režíruje Brian Henson.

Je jasné, že priaznivci si film nájdu aj po zrušení slovenskej premiéry, osobne si však myslím, že väčšinové reakcie kritikov a divákov nebudú nijako zázračné. Ale uvidíme. Do amerických kín snímka dorazí 24. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia