Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2018, 12:01
Čas čítania 0:00
Sona O.

Ako dnes vyzerá Grumpy Cat či psycho priateľka? Pozri si, ako sa zmenili populárne postavičky meme obrázkov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pozná ich celý internet iba vďaka jedinej fotografii.

Časy sa menia, ľudia sa vyvíjajú. Podobne to platí aj pre obľúbené postavičky z internetových meme obrázkov. I keď dnes už veľa z nich vyrástlo, zmenilo sa a mnoho ľudí by ich snáď už nerozpoznalo, tá jedna fotografia sa s nimi bude vliecť celý život. Ako vyzerajú meme celebrity dnes?

Success Kid (Sam Griner)

Fotografia vznikla v roku 2007, kedy Laney Griner zavesila na Flickr fotku svojho syna, ako sa pokúša jesť piesok. Najprv dostala fotografia názov "Neznášam hrady z piesku," no Laney sa popis príliš nepáčil. Z jeho syna, ktorý miloval hrady z piesku, urobila tyrana. Nakoniec presadila názov "Success Kid" (Úspešné dieťa). Laney tvrdí, že jej syn fotku neznáša.

Nebezpečné dievča (Zoe Roth)

Záber z roku 2004 zhotovil Dave Roth v januári, kedy mali v jeho štvrti cvičenie hasiči. Svoju dcéru uvidel, ako sa z chodníku diabolsky pozerá na horiaci dom. 

"Bola by som rada, ak by mi meme zaplatilo napríklad štúdium na vysokej škole, ale chcem, aby ma ľudia poznali preto, aká som," vyjadrila sa Zoe.

Znepokojené dievča (Chloe)

Treba uznať, že Chloe vyrástla naozaj do krásy. Obrázok pochádza pôvodne z videa z roku 2013, ktoré na sociálnu sieť Youtube nahrala jej rodina pri výlete do Disneylandu. Výlet dostala ako prekvapenie jej staršia sestra Lily. Tá sa od šťastia rozplakala a Chloe ju obdarovala takýmto pohľadom.

 

Doge (Kabosu)

Vo februári 2010 zachytil japonský učiteľ v škôlke fotografiu svojho psa, ktorého si adoptoval. Psík dostal meno Kabosu a na učiteľovom blogu sa tešil veľkej popularite, a to hlavne vďaka zvláštnej póze. Pes má na jednom zo záberov hlavu naklonenú do strany a vypúlené oči, zatiaľ čo mu ubiehajú do strany. Vyslúžil si pre ňu meno Doge.

Ako dnes vyzerá Grumpy Cat či psycho priateľka? Pozri si, ako sa zmenili populárne postavičky meme obrázkov
Zdroj: knowyourmeme.com

Príliš naviazaná priateľka (Laina Morris)

Laina si vyslúžila povesť psycho frajerky paródiou na pieseň od Justina Biebera s názvom Boyfriend v roku 2012. Laina svoj imidž dotiahla do dokonalosti. Teraz má na Youtube vlastný účet, kde nahráva videá ako "Urob mu sandwich", "Normálne naviazaná frajerka" čí "Ako mu čítať správy".

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laina (@laina),

Neuveriteľne fotogenický muž (Zeddie Smith)

Fotka vznikla počas maratónu v roku 2012. Keď sa médiá Zeddieho pýtali, ako bola fotografia zhotovená, odpovedal jednoducho: "Vážne neviem, no cítim sa celkom poctený, že som súčasťou vtipu, ktorý má pozitívneho ducha, pretože internet je niekedy zákerný a vtipy niekedy vyznejú zle. Ale tento je vo všetkých prípadoch celkom dobrý. Je to asi najlichotivejšia cesta, ako sa stať známym na internete."


Chlapec snažiaci sa zadržať plyny vedľa pekného dievčaťa (Michael McGee)

V roku 2014 nahral na portál Reddit jeho užívateľ Micheal svoju fotografiu, ako sedí vedľa spolužiačky počas vyučovania. "Svoje rozhodnutie nahrať fotku neľutujem. Mrzí ma iba, že som si na ňu neuplatnil autorské práva. Mohol som na nej zarobiť kopu peňazí," priznal sa.

Trying to hold a fart next to a cute girl in class


Bad Luck Brian (Kyle Craven)

Chlapec sa vôbec nevolá Brian, ale Kyle Craven a fotografiu prvýkrát zverejnila jeho dlhoročná kamarátka s textom: "Snažíš sa spraviť vodíčák... hneď ťa prichytia, ako šoféruješ pod vplyvom."

Ako dnes vyzerá Grumpy Cat či psycho priateľka? Pozri si, ako sa zmenili populárne postavičky meme obrázkov
Zdroj: Youtube ( Kent State University Alumni Association)

 

Grumpy Cat

Reddit sa aj v tomto prípade postaral o internetovú slávu mačky - Tardar Sauce. V roku 2012 poslali majitelia na platformu niekoľko jej fotografií s nespokojnou tvárou a okamžite sa stali hitom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia