Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 10:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na slovenských cestách to občas vyzerá ako na divokom západe. Aj pokračovanie policajnej kompilácie zachytáva nepríjemné situácie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naši policajti vydali aj druhú časť svojej kompilácie videí od fanúšikov.

Po založení facebookovej stránky našej polície našlo množstvo Slovákov vhodné miesto, na ktorom môžu mužov zákona kontaktovať. Pomocou sociálnej siete posielajú policajtom aj videá z ciest, kde to občas naozaj vyzerá ako na divokom západe bez žiadnych pravidiel a nariadení.

Policajti pred pár dňami zverejnili prvú kompiláciu z videí od fanúšikov a netrvalo dlho, kým sa na internete objavilo aj pokračovanie. Pri sledovaní videa sa človek musí zamýšľať nad tým, ako mohlo množstvo zo zachytených vodičov vôbec dostať vodičský preukaz, pretože dobrovoľne ohrozovať účastníkov cestnej premávky určite nie je najvhodnejšie správanie za volantov.

Aj v druhej časti sa objavilo viacero situácií, pri ktorých tuhne krv v žilách. Zrejme najbližšie ku tragédii bola snaha o prechod cez cestu skupiny ľudí s kočíkom. Auto v pravom pruhu síce zastavilo, ale kamionista v tom ľavom už zabrzdiť nedokázal a od tragédie skupinu delilo zopár centimetrov, o ktoré kamión minul kočík.

Domov
Zdieľať
Diskusia