Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 15:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nutella hľadá ľudí, ktorým chce platiť za jej ochutnávanie. Obľúbená pochúťka potrebuje až 60 nových pracovníkov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Milovaná nátierka chce rozšíriť rady svojich zamestnancov.

Výrobca obľúbenej pochúťky Nutella hľadá nových pracovníkov, ktorých chce platiť za jej ochutnávanie. Spoločnosť Ferrero zverejnila na portáli Open Job Metis inzerát o tom, ako by do septembra potrebovala zamestnať 60 ochutnávačov.

Všetci ochutnávači by museli pricestovať do severného Talianska, kde sa nachádza špeciálne Nutella laboratórium v meste Alba. Ak by o teba Ferrero prejavilo záujem a zamestnalo ťa, budeš musieť stráviť 3 mesiace na školení vo vývojovej časti spoločnosti Soremartec Italia, kde ťa naučia, ako správne identifikovať chute na jazyku a najmä to, ako ich vyjadriť slovami.

Hlavná časť tvojej práce bude samozrejme pozostávať z ochutnávania samotnej Nutelly. Nie je úplne jasné, či si Ferrreo v tajnosti pripravuje novú receptúru, alebo chce upravovať tú doterajšiu, ale 60 nových miest pre ochutnávačov znie nádejne.

Po absolvovaní školenia dostaneš príležitosť ukázať svoje ochutnávačské zručnosti a ak zaujmeš, Ferrero ťa zamestná na dlhšie obdobie. Týždenne potom stráviš po dve hodiny počas dvoch dní ochutnávaním, a preto si môžeš nechať aj svoju doterajšiu prácu, len sa musíš presťahovať do Talianska. Spoločnosť uviedla plat ako kompetitívny, takže si ešte aj slušne privyrobíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia