Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 10:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Wiz Khalifa ťa prevedie svojím príbytkom v hodnote 4 miliónov eur. Rezidencia v LA disponuje herňou, štúdiom či marihuanovým barom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Raper počas prehliadky predstaví aj unikátnu zbierku svojho vozového parku.

Youtubový kanál Architectural Digest pravidelne prináša svojim divákom špecifické videá zo série Open Door, v ktorých ide v skratke o akúsi domovú prehliadku známych a úspešných ľudí. V poslednom diele sa však objavila pomerne kontroverzná celebrita v porovnaní s predošlými hosťami youtubovej šou. Všetkým dobre známy 30-ročný americký raper Wiz Khalifa ťa prevedie svojím príbytkom v Los Angeles s hodnotou 4,6 miliónov dolárov.

Rezidenciu v typickom stredomorskom štýle obýva Wiz spoločne so svojím 5-ročným synom Sebastianom. Ako sám tvrdí, má rád súkromie, a preto si do domu moc ľudí nepúšťa. Luxusný dom disponuje šiestimi spálňami, herňou, nahrávacím štúdiom či dokonca súkromným dab barom a teda marihuanovým salónikom. V raperovom príbytku sa nachádza taktiež veľký šatník a množstvo obrazov, zlatých platní či rôznych iných cien.

Pri závere celej prehliadky ti Wiz ukáže terasu za domom, kde sa nachádza trampolína, vyhrievaný bazén a nádherný výhľad na okolie. Celú to uzavrie predstavením zbierky old-schoolového vozového parku. Raperove luxusné sídlo pôsobí veľmi estetickým dizajnom a je doplnené o unikátny nábytok podľa jeho požiadaviek od spoločnosti Marso Studio.

Domov
Zdieľať
Diskusia